2777
2789

چجوری بخوریم چاق‌کننده تره؟

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری مشترک🛑زیر هجده سال تو تاپیکام نظرندین لطفا 🛑تیکر تاریخ احتمالیه رسیدن به آرزومه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه هردو موادش یکی باشه که کالریشم یکیه

ولی اگه مخلوط کنی و خرما یا عسل بزنی کالری بیشتری داره

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
جدا اونم با فاصله زمانی

جدا با فاصله بخوریم چاق کننده تره تا مخلوط کردن؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری مشترک🛑زیر هجده سال تو تاپیکام نظرندین لطفا 🛑تیکر تاریخ احتمالیه رسیدن به آرزومه

کالریش تقریبا برابره ولی شیرموز چاق‌کننده‌تره چون سریع‌تر جذب میشه و کمتر احساس سیری ایجاد میکنه

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

اگه هردو موادش یکی باشه که کالریشم یکیهولی اگه مخلوط کنی و خرما یا عسل بزنی کالری بیشتری داره

پس مخلوط میکنم واسه یه لیوان شیر چقدر موز عسل و خرما بزارم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بله با هم بخوری چون ترکیبش بالانس میشه کمتر چاق کننده س

یه کاربری الان گفتن مخلوط کنی چاق کننده تره:/

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بله با هم بخوری چون ترکیبش بالانس میشه کمتر چاق کننده س

خرما و عسل هم اضافه میکنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه کاربری الان گفتن مخلوط کنی چاق کننده تره:/

والا نمیدونم علم تغذیه میگه اگه میخواین لاغر باشین مواد غذایی رو در ترکیب با هم بخورین چون نمیذاره قند زیاد بالا بره

هر چی هم اضافه کنی قطعا کالریش بیشتر میشه و چاق کننده تره

پس مخلوط میکنم واسه یه لیوان شیر چقدر موز عسل و خرما بزارم؟

هرچقدر که شیرینیش رو میتونی تحمل کنی و برات دلچسبه

اگه موز بزرگه یدونه بزن، اگه از این کوچیکاست، دو سه تا بزن و سه ۴ تا خرما

اگه دیدی خیلی شیرینه و دلتو میزنه یکم شیر اضافه کن

هروقت کالری هرچیزی رو خواستی بدونی از چت جی بی تی بپرس درست میگه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch