2777
2789

سلام دوستان من گرفتگی گوش دارم اصلا یک وضعیه کسی هست اینجوری دکترم رفتم میگ مشکلب نداری اما دارم

صداهارو خیلی بلند از حد معمولی میسنونپ چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هر از گاهی این مشکل برام پیش میاد. دلیلش هم جرم گوش هست که نیاز به ساکشن یا شستشو داره. بعد از شستشو مشکل گوشم برطرف میشه. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

مال من یه مدت اینطوری بود دقیقا از عید که رفتم شمال تو راه گوشم گرفت گوش چپم انگار داخلش حس فشار بود خیلی دکتر رفتم میگفتن گوشت سالمه یا آنتی بیوتیک میدادن بخور اگه چیزی هست گوشت خوب شه یهو خودش خوب شد. اخرم نفهمیدم چه مرگش بود 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

علائم کاملتو میگی گوشات زیادم میشنید افت سنوایی داشتی؟

فقط یه سمت انگار گرفتگی داشت انگار یکی انگشت کرده داخل گوشم یا یه چیزی چسبیده ته گوشم بررسی کردن حتی جرم هم نبود گفتن عفونت هم نداری 

چون یه طرفه بود افت شنوایی احساس نمیکردم دیگه اخرینبار رفته بودم دکتر عمومی برای الرژیم گوشمو نگاه کرد گفت هیچی نیست ولی آنتی بیوتیک بخور شاید خوب شدی و من خوردم و خوب شدم حتی بخاطرش مسافرت هم رفتم دوباره گوشم بگیره شاید مثل قبل شد😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

چه انتی بیوتیک خوردی؟

کو آموکسی کلاو یک جعبه به اضافه دو ورق اضافه بهم داد هر هشت ساعت یکبار خوردم