2777
2789
عنوان

هنرستان⁉️بهشت بگیم بهش بهتره

149 بازدید | 20 پست

هر طرف رو نگاه کنی یه اثر هنری میبینی که سالها روش کار شده و یه زمانی اون آدم های هنرمند اونجا بودن و الان چه توی ایران چه خارج موفق هستن و نمونه. دقیقا یه موزه که از همه نوع هنری توش هست و هرروز یه چالش زیبا داره و کلی تنوع.

خوشحال نشید دوستان فشار کاری انقدر بالاست که هنرجو ها توی خواب هم هزیود میگن گاهی، البته اگه وقت کنن بخوابن و آسیب جسمانی خیلی زیاده

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی اگه بیای دبیرستان همه افسردن خودتم افسرده میشی هیچ اثر هنری نداره اثر هنریتم نمراتته متاسفانه... ...

الهی بگردم

آره متوجهم چی میگی...

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

ولی رشته شادیه 

چطوری؟😂

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته

خیلی خوبه هنرستان.. عملی یادمیگیرن بچه ها دیگه .. مثلا قبلا نیست همه نظری رو ترجیح میدادن و نسبت به هنرستان گارد داشتن

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

بگو من بدم میاد میخان بدشون بیاد ب جهنم

بچه منم ۴۰ روزشه ب همه گفتم بدم میاد بوسش نکنین ی عده درک کردن ی عده ام عین خاهرم قیافشونو جوری کردن ک برخورده خب بدرک مگه بقیه برای ما تغییر میدن رفتاراشونو ؟مگه طبق خاسته های ماعمل میککنن؟؟؟؟

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

خیلی خوبه هنرستان.. عملی یادمیگیرن بچه ها دیگه .. مثلا قبلا نیست همه نظری رو ترجیح میدادن و نسبت به ...

انقدر تکلیف واینا زیادع زده میکنن همرو احمقا

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

ولی رشته شادیه چطوری؟😂

اصلا یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی، معماری مدرسه ما عالیه بعد درکنار اون اثرهای هنری پرتو خورشید از نورگیر و پنجره ها میاد وای خیلی خوبههه😂

فداتشمممم تو چطوری

اصلا یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی، معماری مدرسه ما عالیه بعد درکنار اون اثرهای هنری پرتو خورشید از نو ...

خیلی خوبه یعنی زندگی من عاشق نقاشیم 

فک کنم خسته شدددیا

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته

اصلا یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی، معماری مدرسه ما عالیه بعد درکنار اون اثرهای هنری پرتو خورشید از نو ...

اونور همچنان دارن میپرسن😂😂.....مدیونی فک کنی منم جوابتو دادم 

خیلی خوبه هنرستان.. عملی یادمیگیرن بچه ها دیگه .. مثلا قبلا نیست همه نظری رو ترجیح میدادن و نسبت به ...

دقیقا

قدیما یه بی سواد بدبخت بلانسبت شما میگفتن هنرستان جای تنبل هاست ولی ما هم دروس و آزمونای تئوریمون زیاده هم کارای عملی

بگو من بدم میاد میخان بدشون بیاد ب جهنمبچه منم ۴۰ روزشه ب همه گفتم بدم میاد بوسش نکنین ی عده درک کرد ...

والا به خدا

ما که نباید طبق خواسته بقیه باشیم

خیلی خوبه یعنی زندگی من عاشق نقاشیم فک کنم خسته شدددیا

چقدر عالیییی🤍

دارم میمیرم ممنونم امروز هشت ساعت سرپا بودم داشتیم پروژه تحویل میدادیم

اونور همچنان دارن میپرسن😂😂.....مدیونی فک کنی منم جوابتو دادم

آرهههه😭فرار کردم توروخدا ببخشید بخدا انقدر خستم دارم هلاک میشم😂🥲