2777
2789
عنوان

از آپارتمان متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 44 پست
۱۰ سال واقعا سخته ، ما چون ۴ ماه شهرستان هستیم میریم کرمانشاه همش استرس داشتیم که نکنه دزد بیاد نکنه ...

دزدگیر خوب می ذاشتید

برای نظافت هم الان تو آپارتمانش هم آدم کمکی میگیره چه برسه به ویلایی خوب نیرو کمکی هست

الان آپارتمان ۲۸۰ متری رو مگه خودتون تنهایی تمیز می کنید متراژ بالا نیره که آدم نمی تونه اصلا تنهایی

مشکل وسواس مادرتون هم بوده وگرنه من دوستام سالهاست ویلایی هستن مسافرت هم میرن مشکلی ندارن

حالا با این همه استرسی که داشتید تو این ۱۰ سال اصلا دزدی اومد خونتون؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقط گفتم، همه حرفاتون درست، حالا که خداروشکر شما دم در بودین و بستین، چرا بهم اینجوری میگی.

خیلی خطر داره خب..  دزد که در نمیزنه بیاد تو

دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....

یکی از علتهایی که از تهران پاشدم اومدم تو این گرما و بی امکاناتی همین آپارتمان نشینی کوفتی بود

بچه هام الان آزادن آسمون میبینن هوای پاک هر چند گرم تنفس میکنن 

بهشون میگم برگردیم تهران یا شیراز میگن نه اینجا رو همینطوری ترجیح میدیم به همه جا

واحد ها هم کم باشه همسایه بد باشه بیچاره ایحتی با همسایه خوب هم اون آرامش و راحتی که خونه ویلایی دار ...

اره بخدا حرفتو با اب طلا باید نوشت ما خونمون ۴ واحدیه و خونوادگی با اینکه کاری بهم نداریم و مشکلات نداریم باهمدیگه ولی واقعا ویلایی یچیز دیگه اس 🥲

فرهنگ آپارتمان نشینی خدا رو شکر تو خونه ی ما وجود نداره..  بچه هاشونو ول میکنن تو پارکینگ.  فوتبال بازی کنن انقدر تو خونه ما صدا میاد بهشون هم میگی میگن مگه اسیریم تو این خونه 

دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....

خطرش درست ولی بی شعوری و بی ادبی طرف واقعا بد بودهمثل آدم بگه خوب

ببین ما چند وقت پیش ساعت شش بعد از ظهر خونمون دزد اومد سر ی رب همه جا رو گشته بود ... خ اوضاع خرابه 

دزدم یک بار میاد آدم نمیتونه پیش بینی کنه ک

من تو رو با تمام وجود درکت میکنم عمرم تباه شد روانی شده بودم

حالافکرکن شوهرمم پشت جاریم درمیاد به ناحق، خیلی بی پناهم دعاکنیدیروز منم خونه داربشم ازشرقوم الظامین راحت بشم

حالافکرکن شوهرمم پشت جاریم درمیاد به ناحق، خیلی بی پناهم دعاکنیدیروز منم خونه داربشم ازشرقوم الظامین ...

خدا به دادت برسه،

من که اومدم بیرون از اون آپارتمان ،وای ینی اگه بدونی چی کشیدم،شوهرمم هی میگفت خب چکار کنم عیب نداره،اخرش با دعوا و سلیطه گری اومدم بیرون

خدا به دادت برسه،من که اومدم بیرون از اون آپارتمان ،وای ینی اگه بدونی چی کشیدم،شوهرمم هی میگفت خب چک ...

من اگه سلیطه گری کنم شوهرموخانوادش برام ابرونمیزارن خوش بحالت بخداجونت راحت شده