2777
2789

خیلی بهش فکر کردم تهش به این نتیجه رسیدم که مغز ما ادما مثل یک بچه مودب و منطقی میمونه ، درست و غلط رو نشون میده ولی اصراری روی حرفش نمیکنه

ولی دل اینطوری نیست ، مثل یه بچه لوس و شیطونه که تا به خواسته اش نرسه دست از جیغ و گریه بر نمیداره ، انقدر گریه میکنه تا دیوونه ات میکنه تهش مجبور میشی به خاطر قطع شدن صداش غرور و آرامشت رو زیر پا بذاری 

تو میدونی کدوم راه درسته ولی به خاطر همون بچه لوس نمیتونی بیخیال راه اشتباه بشی 

نظر شما چیه ؟ 

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که عمرم به حرف عقلم گوش دادم چاره ای نبود وقتی چند نفر امید شون به تو نمیشه با دل تصمیم گرفت ولی خوش به حال اونایی که دلشون لج باز 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
شاید خیلیا با حرفم مخالف باشن ولی من از تربیت غلط خانواده ایرانی میدونمش

میشه هم اینطوری فکر کرد 

خیلی از خانواده ها انقدر بی محبتی میکنن به بچشون که تهش همون دل تشنه توجه و محبت میشه

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

میشه هم اینطوری فکر کرد خیلی از خانواده ها انقدر بی محبتی میکنن به بچشون که تهش همون دل تشنه توجه و ...

علاوه بر بی محبتی ک درسته یه دلیل دیگه هم هست

هیچوقت نگفتن اگه به کسی حسی داشتی باید چطور رفتار کنی و نگفتن ک اون زود گذره ، پایداره یا چی!!

فقط اگه حرف از علاقه میشده به دختر میگفتن خاک بر سرت بی حیا ببند دهنتو آبرومونو میبری

به پسر هم میگفتن اگه دوسش داری برو خواستگاری بگیرش

هیچوقت این مسائل ریشه یابی نشده!!!

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/