2777
2789
عنوان

خواهر های عزیز یک لحظه بیاید

221 بازدید | 24 پست

بخدا اگه مرد باشه تگ میکنم 🔪🤨 

سوالم هم بعد چند صفحه میپرسم اگه حوصله دارید بمونید 

안녕하세요ありがち你好привет Hallo Bonjoun CiaoHola ........ ایییی چسی چسی چسی چسی😒😒😒😒 باشه بابا فهمیدیم بلدی فقط سلام کردی😑😑 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی صبر کنیم تا سوال بپرسی🧐

نه الان میگم

안녕하세요ありがち你好привет Hallo Bonjoun CiaoHola ........ ایییی چسی چسی چسی چسی😒😒😒😒 باشه بابا فهمیدیم بلدی فقط سلام کردی😑😑 

دوستان من سینه هام کوچیکه 

بعد سوتین نمیپوشم امکان افتادگی در سن های بالا تر وجود داره؟ 

نوجوون هستم

بپرس بپرس مدشده تونی نی سایت😂

پرسیدم

دوستان من سینه هام کوچیکه بعد سوتین نمیپوشم امکان افتادگی در سن های بالا تر وجود داره؟ نوجوون هستم

اگه خیلی کوچیکه که آویزون نمیشه اشکالی نداره ولی خودت نیم رخ تو آیینه ببین اگه افتادگی داره حتما ببند

دوستان من سینه هام کوچیکه بعد سوتین نمیپوشم امکان افتادگی در سن های بالا تر وجود داره؟ نوجوون هستم

من ۳۴سالمه بچه هم نیاوردم سینه هام همچنان بالاهستن و شیک .‌کوچیکم هستن ولی ن زیاد. زیاد نمیبستم سوتین