2777
2789
عنوان

بیاین حس ششم بازییییی 🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 98 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ببخشید میشه هر چی ازم حس میکنین بگین🥲

تو برعکس بقیه درونگرایی همه چی رو رک می گی و ازادانه رفتار می کنی یکی هست ک به تو به شدت حسودی می کنه

پرسیدم که چند روز دیگه نتایج کنکور میاد بنظرت پزشکی آزاد قبول شدم؟و اینکه راهی دارم برای آشنایی با ن ...

بیشتر حسم رو پرستاریه

نیما خودش تو رو گزینه هاش می بینه ولی درصدش زیاد نیست

می تونی خودت این شمع رو نورش رو زیاد کنی

تو برعکس بقیه درونگرایی همه چی رو رک می گی و ازادانه رفتار می کنی یکی هست ک به تو به شدت حسودی می کن ...

درست بود عزیزم ببخشید اگه ممکنه براتون میشه در مورد ازدواج و شاغل شدنمم بگین🥲❤️

خیلی زود لبخند میزنی و میگویی :(خدایا،این از چیزی که دعا کردم هم بیشتره.)🥲🌙

درست بود عزیزم ببخشید اگه ممکنه براتون میشه در مورد ازدواج و شاغل شدنمم بگین🥲❤️

تو۲۷ سالگی ازدواج می کنی با یه ادم بسیاااار خوب ک کل غامبل می گن خوس به حال فلانی چ شوهری کرده

راجب شاغل شدنت اگر دمدمی مزاج بودن رو کنار بذاری تا اخر سال شغل خوبی گیرت میاد

تو یه حصار دور خودت کشیدی سعی کن تو اجتماع ک می ری ریلکس باشی یه نفر هست ک بهت فکر می کنه اما بابت ا ...

آشناس؟ فامیله؟میشه یکم در موردش بگی به من؟ آخه باید اول جذب شن بیان و بعد من یک حرکتی بزنم

تو۲۷ سالگی ازدواج می کنی با یه ادم بسیاااار خوب ک کل غامبل می گن خوس به حال فلانی چ شوهری کردهراجب ش ...

اخ اخ ای گفتی خیلی حق بود دستت مرسی خیر ببینی ببخشید به نظرت کی به من حسودی میکنه🥲

خیلی زود لبخند میزنی و میگویی :(خدایا،این از چیزی که دعا کردم هم بیشتره.)🥲🌙