2777
2789

یه دکتری میگفت هفته ای یبار سیرابی بخورین

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

گوشت قرمز، مرغ، ماهی، عدس، نخود، لوبیا، اسفناج، جگر

گوجه فلفل دلمه ای

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دکتری میگفت هفته ای یبار سیرابی بخورین

بهش بگم ببینم خوشش میاد چون قرص اهنو نمیخوره منم نمیدونم بهترین چیزی ک میشه خورد واسه کم خونی چیههه

تو‌اگه‌بلا‌هم‌بودی،‌صدبار‌بیا‌به‌سرم..

جگر سفید گاوم پر از آهنه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

عدسی،آب انار،جیگر کبابی،آب زرشک،گوجه و قرص

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

اسفناج،کاهو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

مرسی عشقم

فداتشم عزیزدلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شبا قبل از خواب مرتب کپسول آهن بخوره

سرم آهن باید کلی تحقیق کنی ببینی طرف سالمه یانه

1
5
10
15
20
25
30
35
40