2777
2789
عنوان

کار سخت مال خانوما نیست

157 بازدید | 15 پست

‏بدن زن براى كار سخت ساخته نشده!

خانم های عزيز بدن شما براى كار سخت مداوم نیست.

بدن شما مانند آقايان نيست!

چرخه هورمونى آقايان هر روز اوج تستوسترون دارد.

اما شما فقط٣ تا ۵ روز در ماه اوج تستوسترون را تجربه مى كنيد.

بدون خجالت، استراحت كنيد!

نداشتن استراحت كافى شما را به هم می‌ریزه،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا بعد از موجی که راه انداختن بگن زنا باید مستقل بشن این چیز جدید راه افتاده که دوباره خانما برگردندونن خونه بعد از بحران عقب موندن مردان نسل زد این حرف خیلی گفته میشه توجهی نکنید 

حالا بعد از موجی که راه انداختن بگن زنا باید مستقل بشن این چیز جدید راه افتاده که دوباره خانما برگرد ...

شما به خودت نگیر به استقلال خانومانه ادامه بده این مال پولداراست  اونایی که احتیاج ندارن برن سرکار

شما به خودت نگیر به استقلال خانومانه ادامه بده این مال پولداراست اونایی که احتیاج ندارن برن سرکار

اتفاقا این چرندیات رو ادمای بیسوادی مثل خودت باور میکنن نه منی که دکترام میگیرم و با احترام میرم سر کارم و تو جامعه هویت دارم نه مثل یک زن خونه نشین ! هدف همینه که اینجوری هرچی گفتن باور کنید 

اتفاقا این چرندیات رو ادمای بیسوادی مثل خودت باور میکنن نه منی که دکترام میگیرم و با احترام میرم سر ...

افرین دکترا بگیر بیا تو‌ اجتماع ، ارزوهایی که تو داری رو‌ ما زندگی کردیم 😏

تو این چند ساله اخیر نمرات خانما در تمام رشته های تحصیلی بیشتر از اقایون بوده و خانما خیلی بیشتر از قبل دارن به سمت شغل هایی با درامد بالا رو میارن و سمت های بالا میگیرن. مقالات زیادی خوندم در مورد عقب موندن مردا حالا جدیدا این موج مسخره راه انداختن😂 ولی کور خوندن که ما دوباره برگردیم یه گوشه 

تو این چند ساله اخیر نمرات خانما در تمام رشته های تحصیلی بیشتر از اقایون بوده و خانما خیلی بیشتر از ...

خیلی تاثیر گذار بود 🥤 😏 

از تعداد لایک مشخصه چقدر با حرفهای شما بچه‌ مچه ها موافقن