2777
2789

من جاریمم فالونکردم کلا هیچکی فالونکردم مگه بیکارم بشینم استوری اونارونگاکنم

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیاشون فالو دارم بعضیا رو‌نه ولب درخواست دادن قبول کردم استوری اینا بذارم هایدشون میکنم .

بعضیا کلا قبول نکردم در خواست دادن😂

بستگی به ادمش داره  من ب س بخش تقسیم کردم فامیل شوهر رو

نه من هیچ کدوم از فامیلای همسرم و فالو ندارم-حتی مادرهمسر و یا خواهرهمسرم-لزومی نداره باشن و تجسس کنن-با هراستوری یا پستی هی بخوام فکر کنم اینو نذارم مادرش میبینه یا فلان

نه من هیچ کدوم از فامیلای همسرم و فالو ندارم-حتی مادرهمسر و یا خواهرهمسرم-لزومی نداره باشن و تجسس کن ...

خوب کردی بخدا

کاش منم مامان باباش و خانوادشو هم فالو نکرده بودم

بعضیاشون فالو دارم بعضیا رو‌نه ولب درخواست دادن قبول کردم استوری اینا بذارم هایدشون میکنم .بعضیا کلا ...

خب سه بخش شامل چیامیشه  عزیزم ؟باذکر مثال بگو لطفا

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

خوب کردی بخداکاش منم مامان باباش و خانوادشو هم فالو نکرده بودم

میتونی اینستاتوحذف کنی بایه شماره دیگه نصب کنی دوباره

خب سه بخش شامل چیامیشه عزیزم ؟باذکر مثال بگو لطفا

گفتم دیگه 

بخش ۱ هم فالوشون کردم هم درخواست دادن قبول کردم . اینا باهاشون حال میکنم فضول هم نیستن

بخش ۲ فالوشون نکردم و بنا به دلایلی مثل رودر وایسی درخواست دادن پذیرفتم ولی هایدشون کردم استوری بذارم نمیبینن پست هم نمی‌ذارم کلا ..  [اینا فضولن]

بخش ۳ هم نه فالو کردم نه در خواستشونو قبول کردم کلا باهاشون حال نمیکنم .

😁😁😁