2777
2789
عنوان

باگ زندگی در شمال ایران

| مشاهده متن کامل بحث + 1629 بازدید | 108 پست
اره دیگه راست میگیبا وقتایی که تفریحی میرم شمال اشتباه گرفتم انگار 😅من لاهیجان و انزلی رو خیلی دوس ...

😄 نه بابا نگران نباشید ، خیالتون راحت 

راستش من مازندرانم ، در مورد گیلان نمی دونم 

امیدوارم هر جا که دوست داری و حال دلت خوبه زندگی کنی

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جالبه اما اینجا اصلا اینطور حس نمی کنم حس رقابت همه جاییه نمیشه به مردم یه منطقه ربطش داد

خدارو شکر 

همه‌جا که‌ مثل هم نیستن متاسفانه‌گرگان اوضاعش خیلی جالب نیست هم  سن ازدواج خیلی بالا رفته هم  آمار جدایی. 

عزیزم می خوام برای خرید لباس پاییزه به آمل یا بابل برم شما مغازه یا پاساژیی می شناسی که قیمت ش مناسب ...

قیمت مناسب یعنی چقد؟وسعتون در چه حدیه

کاربری دست دوتا دخترعموی ۱۸ و ۲۱ ساله

جدا ؟ زندگی کردید؟

آره عزیزم... من نتونستم دوام بیارم... بنظرم وحشتناک بود... در حد کیش و قشم

اینجور جاها برای کسایی که تو جای خشک بزرگ شدند فقط در حد مسافرت قابل تحمل و زیباست 

البته شاید شما برات راحت تر باشه...نمیدونم

فکر میکنیبخاطر مسافر گرونکثیفرطوبتش واقن خسته کنندسواسه ماها ک ۳ روز میریم باحاله

شمالیا رو اکثرن میبینم شاد و خندونن علاوه بر اب و هواشون انگار  رو اخلاقشونم تاثیر داره برعکس جاهای دیگه که خشکن

آره عزیزم... من نتونستم دوام بیارم... بنظرم وحشتناک بود... در حد کیش و قشماینجور جاها برای کسایی که ...

مسافرت میرم هتل شمال 

اطاق تمیز و مرتب 

ولی بازم احساس میکنم ملحفه ها و پتو مسافرتی که همراهم آوردم بو گرفته 

داریم خونه میسازیم ساکن بشیم 

میترسم آنقدر سرمایه گذاشتیم طاقت نیارم 

مسافرت میرم هتل شمال اطاق تمیز و مرتب ولی بازم احساس میکنم ملحفه ها و پتو مسافرتی که همراهم آوردم بو ...

دیگه خونه ساختی باید بسازی با شرایط

سعی کن عادت کنی

سخت نگیر 

ما هم قرار بود بخریم اما من سه ماه موندم دیدم نمیتونم کنسل کردم

من رشت بودم 

طبقات بالا باز بهتره

ولی ویلایی نزدیک به زمین واقعا من که در توانم نبود

هر چی خوبه برات پیش بیاد....