2777
2789
عنوان

باگ زندگی در شمال ایران

| مشاهده متن کامل بحث + 1629 بازدید | 108 پست
😂😂😂من سالها بودمواقعا آرزومه دوباره اونجا باشماصلا مدارسش کم جمعیتن نسبت به هر استان دیگه و همه ا ...

امیدوارم دوباره قسمت بشه بیای همینجا زندگی کنی ♥️

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر میکنیبخاطر مسافر گرونکثیفرطوبتش واقن خسته کنندسواسه ماها ک ۳ روز میریم باحاله

دقیقا

البته رطوبت عادت میشه بعد دو روز 

چون تهرانی ها مخصوصا زیاد میان و ولی هم خرید میکنن گرونه مواد غذایی

اما کثیف نیست جنگل و اینا کثیفه

آنه !  تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه هاي مبهم كودكيت از تنهايي معصومانه دستهايت آيا مي داني كه در هجوم دردها و غم هايتو در گير و دار ملال آور دوران زندگيت حقيقت زلالي درياچه نقره اي نهفته بود؟آنه !اكنون آمده ام تا دستهايت رابه پنجه طلايي خورشيد دوستي بسپاري در آبي بيكران مهرباني ها به پرواز درآيي و اينك آنه شكفتن و سبز شدن در انتظار توست... در انتظار تو

دقیقاالبته رطوبت عادت میشه بعد دو روز چون تهرانی ها مخصوصا زیاد میان و ولی هم خرید میکنن گرونه مواد ...

منظورم از کثیفی 

مسافران ک اشغال میریزن و رعایت نمیکنن

فراموشی کیمیاست

دقیقاالبته رطوبت عادت میشه بعد دو روز چون تهرانی ها مخصوصا زیاد میان و ولی هم خرید میکنن گرونه مواد ...

جنگل و دریا هم به خاطر مسافر هاس 

مردم بومی بیشتر قدر می دونند و مراقب هستند 

گرونی که فقط برای غذا نیست 😭

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»
من اگه شمال زندگی می کردم باگ زندگیم فامیلای چتر باز بودن

اوووه

وای میبینی کل کشور رو دور زدن اومدن میگن سر رراه گفتیم بیایم😂😂😂

آنه !  تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه هاي مبهم كودكيت از تنهايي معصومانه دستهايت آيا مي داني كه در هجوم دردها و غم هايتو در گير و دار ملال آور دوران زندگيت حقيقت زلالي درياچه نقره اي نهفته بود؟آنه !اكنون آمده ام تا دستهايت رابه پنجه طلايي خورشيد دوستي بسپاري در آبي بيكران مهرباني ها به پرواز درآيي و اينك آنه شكفتن و سبز شدن در انتظار توست... در انتظار تو

آملی ها میگن detar😂🫀

عزیزم 

می خوام برای خرید لباس پاییزه به آمل یا بابل برم 

شما مغازه یا پاساژیی می شناسی که قیمت ش مناسب باشه و لباس هاش خوب و جنس مناسب باشه ؟

عزیزم من دارم فکر می‌کنم برم شمال زندگی کنمبه نظرت میتونم با حشراتش کنار بیام؟فوبی حشرات دارم مخصوصا ...

وای اونطور که فکر می کنید نیست 😄

اگه قرار نیست تو روستا نزدیک دشت یا نزدیک جنگل و دریا باشید و قراره تو شهر زندگی کنید اصلا نگران نباشید

باگ که زیاد داره یکیش زندگی تقلیدوار هست البته من فقط گرگان و ساری رو‌اینجوری دیدم بقیه شهرها رو خب ...

چطور ؟

چطور ؟

واله گرگان اینجوری که‌همه میخوان خونه زندگی مدل ماشینشون شبیه بقیه باشه 

البته شهرهای خراسان هم اینجوری هستن

من راحت نبودم الان تهرانم، اینجا دیگه از مقایسه شدن با بقیه فامیل خبری نیست راحتم 😅

وای اونطور که فکر می کنید نیست 😄اگه قرار نیست تو روستا نزدیک دشت یا نزدیک جنگل و دریا باشید و قراره ...

اره دیگه راست میگی

با وقتایی که تفریحی میرم شمال اشتباه گرفتم انگار 😅

من لاهیجان و انزلی رو خیلی دوس دارم اخه 

واله گرگان اینجوری که‌همه میخوان خونه زندگی مدل ماشینشون شبیه بقیه باشه البته شهرهای خراسان هم اینجو ...

جالبه اما اینجا اصلا اینطور حس نمی کنم 

حس رقابت همه جاییه نمیشه به مردم یه منطقه ربطش داد