2777
2789
عنوان

باگ زندگی در شمال ایران

| مشاهده متن کامل بحث + 1629 بازدید | 108 پست
نه بابااااهمه‌ی مناطق که یکی نیستن

منم جدی نگفتم عزیزم 

شوخی کردم 😄

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونمون کنار جنگله برا همین خیلی نگرانم مار و هزار پا و مارمولک های بزرگ سبز دیدم چند بار فکرم درباره

در و پنجره توری بزنید حتماً

تاکید می‌کنم حتماً

بازم تأکید می‌کنم حتماً

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ! 

جالبهاخه بابلی ها میگن و deterماها میگیم detarو اینکه لفظ دتر بین بابلیا خیلی رایجه😂

عه من تو قائمشهر و طرف های سوادکوه خیلی شنیدم دِتِر رو خودمون هم می گیم دِتِر 

دِتَر و دوباره می شنوم یکی تو یکی از آهنگ ها ...

یکی هم از شما😄😂

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»
منم ساری

خوشبختم😍

عااشققق شمال و شمالی هاممم

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

چرا صدای بلند خوبه 🤣 

باگش زود خراب شدن چیزها به خاطر رطوبته به نظرم 

نیازی نیست برای توصیف بزرگواری یک زن، او را تشبیه به مرد یا شیر ‌کنیم! او به سادگی یک زن است، باشکوه.                              (( آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندید. ))

عزیزممم😍✨🥲با صدای آنشرلی خوندم پیامت و 😄

😂😂😂من سالها بودم

واقعا آرزومه دوباره اونجا باشم

اصلا مدارسش کم جمعیتن نسبت به هر استان دیگه و همه امکانات هست 

من همچنان با دوستام درارتباطم بعد سالها مردمش خیلی خیلی باوفا هستن

جونورام کنار دریا و ویلاست نه توی شهر من که چیز عجیبی ندیدم

آنه !  تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه هاي مبهم كودكيت از تنهايي معصومانه دستهايت آيا مي داني كه در هجوم دردها و غم هايتو در گير و دار ملال آور دوران زندگيت حقيقت زلالي درياچه نقره اي نهفته بود؟آنه !اكنون آمده ام تا دستهايت رابه پنجه طلايي خورشيد دوستي بسپاري در آبي بيكران مهرباني ها به پرواز درآيي و اينك آنه شكفتن و سبز شدن در انتظار توست... در انتظار تو

عااشققق شمال و شمالی هاممم

محبت دارید 😍🙌🏼😁

محبت دارید 😍🙌🏼😁

💘💗

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️