2777
2789
عنوان

باگ زندگی در شمال ایران

| مشاهده متن کامل بحث + 1608 بازدید | 104 پست
باگش رطوبته که هیچوقت لباس ها خشک نمیشن

وای یه بار رفته بودیم چمستان. لباس دخترم و شستم، چهار روز اونجا بودیم این لباس خشک نشد. همش برام سوال بود اینا لباساشون و چجوری خشک میکنن پس

خیییییییلی دم داره و شرجیه. من شمال و جز در حد یه هفته برای مسافرت نمیتونم تحمل کنم

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صداهای ما هم بلنده جوری که در بخورد با غریبه صحبت میکنیم بدبخت می‌ترسه فکر می‌کنه داد منیزیم

اصالت ستودنی لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا 

بخاطر امام زمانمیشه بیاید تاپیک اخرم بخونید کمکم کنیدمنم براتون آیه الکرسی میخونم🥲🩷

عزیزم این کانال کتابیکو تو تلگرام کلی کتاب کنکور می ذاره امیدوارم کمکت کنه

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»
عزیزم این کانال کتابیکو تو تلگرام کلی کتاب کنکور می ذاره امیدوارم کمکت کنه

عزیزم من برا ارشد میخوام

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
ارهههههونه گلی چنده گشادیههههه

😂😂😂

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»

بعضی روزا دوست داری آفتابی بشه ببینی مسیر خورشید اون سمتم میره یا نه

ولی حسش نابه واقعا

مردمش عالی

رطوبتو دوس ندارم ولی تابستون فقط جون میده اونجا جلو کولر گازی باشی

یعنی انگار کولرگازی رو فقط برا اونجا ساختن

آنه !  تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه هاي مبهم كودكيت از تنهايي معصومانه دستهايت آيا مي داني كه در هجوم دردها و غم هايتو در گير و دار ملال آور دوران زندگيت حقيقت زلالي درياچه نقره اي نهفته بود؟آنه !اكنون آمده ام تا دستهايت رابه پنجه طلايي خورشيد دوستي بسپاري در آبي بيكران مهرباني ها به پرواز درآيي و اينك آنه شكفتن و سبز شدن در انتظار توست... در انتظار تو

من قراره برم شمال زندگی کنم خیلی استرس رطوبت رو دارم با جک و جونور

آره رطوبتش وحشتناکه، خودشون عادت کردن مشکلی ندارن. شاید شماهم چندوقت بعد عادت کنید

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

و تعطیلات آخر هفته و شلوغی مسافران

وای ترافیکی که می شه ، اشغال هایی که تو طبیعت می ریزند

بعضی روزا دوست داری آفتابی بشه ببینی مسیر خورشید اون سمتم میره یا نهولی حسش نابه واقعامردمش عالیرطوب ...

عزیزممم😍✨🥲

با صدای آنشرلی خوندم پیامت و 😄