2777
2789
عنوان

باگ زندگی در شمال ایران

| مشاهده متن کامل بحث + 1608 بازدید | 104 پست
من قراره برم شمال زندگی کنم خیلی استرس رطوبت رو دارم با جک و جونور

نگران نباش عزیزم رطوبت خیلی آزار دهنده نیست 

شاید هم چون عادت کردیم می گم 

جک و جونور هم که همه جا نیست

ماشاالله آنقدر سرسبزی و زیبایی اینجاست این مسائل قابل تحمل میشه براتون زیاد اذیت نمی شید

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه واقعا...نمیبینم کسی با صدای خیلی بلند حرف بزنه...

واااا😂😂

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»
کجای شمالی؟

مازندران 

وای آره مخصوصاً زمستان ها اسیریم😭

زمستونا که بهتر خشک میشن کنار بخاری یا رادیاتور

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
نگران نباش عزیزم رطوبت خیلی آزار دهنده نیست شاید هم چون عادت کردیم می گم جک و جونور هم که همه جا نیس ...

خونمون کنار جنگله 

برا همین خیلی نگرانم 

مار و هزار پا و مارمولک های بزرگ سبز دیدم چند بار فکرم درباره 

جک و جونور خاصی نداره-بیشتر به خاطر رطوبت سوسک داره که سوسکم همه جاهست-با یه خمیر امها قابل حله

خدا به خیر کنه 

چند باری اومدم بوم گردی نزدیک خونمون شب خوابیدم 

داخلش سوسک نبوده خدا رو شکر 

این رو که میدونم..از اونجایی که گفتی گلی گشادولی بابل هستی؟

ساری 

زمستونا که بهتر خشک میشن کنار بخاری یا رادیاتور

آره خو اما خونه خیلی شلوغ میشه و اعصاب خورد کنه

وای آره مخصوصاً زمستان ها اسیریم😭

بخاطر امام زمان

میشه بیاید تاپیک اخرم بخونید کمکم کنید

منم براتون آیه الکرسی میخونم🥲🩷

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/