2777
2789

چند سالته بچه نداری رفتی دکتر چکاپی چیزی بدی اصلاً

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیکاتو خوندم.  تا چن ماه آینده باردار میشی.  

منم ۱ سال و نیم دوسال اقدام بودم. تازه باردار شدم البته تا باردار شدم پشیمون شدم چون از اساسا از بچه بدم میاد. 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
نه فقط عقب افتاد

برا من خیلی سر گیجه و سبکی سر دارم 

از دیروز ترشح غلیظ سفید دارم و از همون دیروز هر از گاهی کمر و دلم میاد درد 

الان نمی‌دونم باید منتظر کدوم باشم من 

تهش چیکار کردی که شد

هیچکار. 

فقط آبان پارسال لتروزل و دوفامد و فرتیل اید خوردم. بعد ازون دیگه هیچکار نکردم. کلا بیخیالش شده بودم برام همچین مهم نبود بشم یا نشم. 

در کمال ناباوری  یهو باردار شدم.   اصلا حس خاصی هم ندارم

و حالمم بده و ازین وضعیت ناراحت و پشیمونم.  انگار افسرده شدم. 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...