2777
2789
عنوان

این پسره خسیسه بنظرتون

450 بازدید | 37 پست

برام گل میخره هشتاد درصد مواقع ک میاد دنبالم ولی شاخه میخرع هیچ وقت گل بزرگ نخریده

خوراکی میخرع برام ولی کمه تعدادش مثلا سه تا لواشک

البته لوازم ارایشی های گرون میخره ولی خب هر چند وقت یکبار

نمیدونم حسم میگ خسییه

میریم بیرون دنبال جایی میوفتع ک قیمتش ارزون باشع غذاش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینستا زیاد میبینی ؟؟

این آقا قرار نیست طبق فانتزیای شما پیش بره 

خسیس نیست 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

خب هر دفعه برین غذا بخورین واقعا سنگینه، از قیمتها خبر داری؟ مثلا از هر ۵،۶ بار یه دفعه برین غذا بخو ...

خب هر دفعه نمیریم کلا ذو سه بار تونستیم تو تهران بریم خودمون شهرستانیم همونجا هم دستش تنگ بود ولی منو برد جای ارزون 

به نطر من که اون خودش اشتباه میکنه

بجای اینکه ۸۰ درصد اوقات واست گل بخره، باید با توجه به مناسبت و ... یه دسته گل کوچک میخرید. اینطوری بیشتر به چشمت میومد و فکر نمیکردی خسیسه، در صورتی که پولش همون میشد مثلا..‌‌

چند وقته با همین؟ چند وقت یکبار میرین بیرون معمولاً ؟

یک سالع باهمیم

چون شهرستانیم نمیتونیم بریم کاقه و ..مگع وقتی ک میریم تهران اونم دوبار

همون موقع ک رفتیم دستش تنگ بود ولی نظرم رو پرسید رفت قیمت بگیره برگشت چون زیاد بود قیمتش گف اگ تو میخای بریم گفتم نه هر جا خودت میخای

ولی خب میخایم غذا بخوربم دنبال جای ارزون میگرده

حسابگره ...ولی نمیشه گفت خسیس ....خسیس درجه و ضعف نداره

واقعا با این هزینه ها حق داره 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته