2777
2789
عنوان

وقتی تاپیک درباره خوراکی بچه ها برای مدرسه میبینم

| مشاهده متن کامل بحث + 2015 بازدید | 109 پست
من مامانم همیشه برام نون پنیر می‌ذاشت روزی که رفت بیمارستان برادرم رو به دنیا بیاره من و بابام خونه ...

وای الهییی😂😂 دقیقا منم داداشم که به دنیا اومد همینطور بودم 

من مامانم معلم مدرسه پسرونه بود شیفت مخالف من  ما دخنرا ظهر می فتیم هر وقت میخاستم برم مامانم نبود بابام همینطور

چون صبح زود میرفت ناهار نمیزاشت ظهر که از سرکارمیومد تازه ناهار درست میکرد من توخونه حتی صبحونه نمیخوردم کوچیک بودم تا ۴ونیم عصر گشنه و تشنه خوراکی هم نمیخریدن پول میدادن از بوفه مدرسه بگیریم  که گاهی اونجا هم بسته میبود

یادمه یه روز بوفه بسته بود اینقدر ضعف کردم رفت تو کلاس داد زدم هرکسی به من نون بده بعش پول میدن دوستمم نامردی نکرد یه لقمه بهم داد ۲۰۰ تومن گرفت اونموقع ۲۰۰ تومن خیلی پول بود این قضیه رو بعد ها برامامانم تعرف کرد کلی طفلی ناراحت شد

یه بارم عصر اومدم خونه به امید نهار میدونستم ناهار قراره مرغ باشه بعد جلوم سیب زمینی گذاشتن وقتی گفتم چرا سیب زمینی گفتن مهمون اومد سر زده غذا کم بود هیچی نموند😐

حالا کلاس چندم بودم:کلاس سوم

تا خودم نگفتم لایکم نکنید ممنون🫡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا اون موقع اکثرا همینطور بود دیگه میگم مثلاً چیزای خیلی خوب همون کیک و چوب شور و اینا بود بعد بچ ...

خب ما هفت تا بچه بودیم مامانم ولمون کرد ب امون خدا اصلا صبح بیدار نمیشد صبحونه بده 

الان یدونه داریم دو هفته مدارس شروع شد تا بیاد مدرسه تموم شه سه بار رفتم پشت میله ها مدرسه نگاش میکنم

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

من ده هفتادیم یادم نمیاد بدون صبحانه مدرسه رفته باشم هرروز نون داغ می‌گرفتن مامانم یا بابام صبحانه حاضر میکردن و میخوردیم... الانم بچم مهد میره تا صبحانه ندم راهیش نمیکنم برای خوراکی اونجاشم لقمه نون پنیر گردو میذارم ، هربار میخوام یه کیکی خوراکی چیز دیگه بذارم میگه نه فگط لگمه😂😂

وا. خدایا دوست ندارم حرف بیخودی بزنم ولی واقعا چطور مادرا خوابن و بچه ها خودشون میرم مدرسه ؟ صبحانه ...

عزیزم همینکارو میکردن که قوی و متکی به خود باراومدیم،بچه های الان به قول معلم بچه ۱۲ ساله داد میزنه مامان آبم،مامان کتابم،همه چیزشونو مادر باید درست کنه ،خداییش من از کلاس اول برنامه هفتگی میخوندم بچه هام باید خودشون کیف و میچیدن دیگه دوم خودشون سواد دارن کتاباشونو خودشون میچینن، بطری آب خودشون ،خودشون سهمیه اشون از کابینت کیک و آبمیوه برمی دارن، حتی تکالیف ،همه چیز پای خودشون من فقط براشون لقمه میپیچم

اون به مسئولیت پذیری مادر برمیگرده ،من دهه شصتی ام ولی مامانم صبح زود بیدار می‌شد نون تازه می‌گرفت چ ...

خب آره اینم هست ولی مامان من کله صبح که می‌رفت ساعت سه و چهار میومد نیم ساعتم بیشتر خوابیدن براش کلی بود

اون موقع من میرفتم اموزش پرورش وضعش خوب بودشیر،کیک کلوچه نخودچی کشمش بعضی وقتامیوه  بهمون میدادبعضی بچامیبردن براخواهربرادراشون  مامانمم خدانگهش داره اهل خوراکی گذاشتن نبودبابام پول میداد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

من دهه هفتاد هستم نمی‌گم چیزای لاکچری می‌بردم مدرسه ولی مامانم همیشه صبحانه چای نبات و لقمه برام می‌ ...

به چی میخندیدن?

اگه تو امضات زدی واسم دعا کنید و کامنتتو لایک کردم ینی دعا کردم ولی حوصله ندارم بگم😀🤍

من مامانم معلم مدرسه پسرونه بود شیفت مخالف من ما دخنرا ظهر می فتیم هر وقت میخاستم برم مامانم نبود ب ...

مهمون سرزده برام بیاد خودم نمیخورم غذای بچم کنار میذارم 

خودت مادر ک بشی میفهمی آدم از دهنش لقمه در میاره میذاره دهن بچش مادرت خیلی بی رحم بوده میتونسته شب ک خونه ست ناهار آماده کنه صبح بره سرکار 

صبحونه تو رو آماده کنه و بذاره روی اپن بعد بره سر کار خودت بخوری 

مامان خودمم دست کمی از مادرت نداشت با یه تفاوت ک مادر من دیگه بیعار بود

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

دقیقا ،به نظر من همون دوره بهتر بود ،بچه خیلی سریع تر مستقل می‌شد...الان بچه ها حتی بند کفششون رو هم ...

اره منم تربیت اون موقع رو قبول دارم ،خداییش همینطور بچه هام و مستقل باراوردم 

مامان من یه لقمه میگرفت با پنیر که انقدر گنده بود تو پلاستیک جا نمیشد نصف پلاستیک نون لواش رو قیچی میکرد میپیچید تو اون. بعد میگفت هر زنگ یکمشو نصف کن بخور 😂😂😂😂

یعنی حتی نصفم نمیگرد😂😂

هووووف زمان من همه چی ارزون بود ،بابام دستش تنگ ...

الان که همه چی گرون شده بابام دستش باز شده ولی من دیگع بچه نیستم تازه باید به دخترام برسم 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی)