کلا جدای از بحثی که وجود داره فکر میکنم چرا زمان ما اینقدر رسیدگی به بچه ها وجود نداشت با اینکه وضع اقتصادی بهتر بود ته لاکچری بودنمون چوب شور بود یا پچ پچ🙄 من خودم مامانم شاغل بود اون ساعت هشت میرفت من یه ربع به هفت میرفتم بیرون اکثرا اون خواب بود صبحونه هم حتی نمیخوردم خودم بیدار میشدم می پوشیدم همون کیک یا هرچیزی که بود میزاشتم کیفم میرفتم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من تمام توشم یه کارته همون ساندویچ صدفا و پفک و چیپسم سیر میکنه😂تاحالا مشکلیم پیش نیومده
کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده! 🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن! 🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه! 🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴 من از نسل آریایی ام👸👸 از نسل نادر ، شاه خراسان🌱 از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑 🦁
وا. خدایا دوست ندارم حرف بیخودی بزنم ولی واقعا چطور مادرا خوابن و بچه ها خودشون میرم مدرسه ؟ صبحانه ...
من و خواهرم دهه هفتادی هستیم داداشم دهه هشتادی،
مامانم فقط اول ابتدایی خواهرم رو بلند میشد،
سال بعدش که من هم مدرسه ای شدم خواهرم منو هم آماده میکرد...
بعدش هم که داداشم مدرسه ای شد من آماده اش میکردم
يک روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديدهای،لحظهای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
من یادم میاد گرسنگی ضعف میبرد تو مدرسه😂گاهی ۱۰۰۰ تومنی میدادن میشد باهاش پفیلا و کیک بگیری فقط
وای آره پفیلا هم بود اما من اصلا دوست نداشتم الانم دوست ندارم از گلوم پایین نمیره انگار میخشکه هیچوقتم نخریدم ولی کیک چرا تی تاپ و شیرین عسل و بعد بزرگ تر شدیم از این کیک دوقلوها و پچ پچ هم اومد
روزی که رفت بیمارستان برادرم رو به دنیا بیاره من و بابام خونه بودیم. صبح بیدار شدیم با هم صبحانه خوردیم بعد منو رسوند مدرسه. وقتی دیدم برام تغذیه نذاشته غم کل عالم رو گرفته بودم. فکر میکردم دیگه از چشم افتادم هیچ کس برام نون پنیر نذاشته😂
😃😄ببخشید خندم گرفت ،اون موقع بزرگتر سالاری بود الان کودک سالاری
دقیقا ،
به نظر من همون دوره بهتر بود ،بچه خیلی سریع تر مستقل میشد...
الان بچه ها حتی بند کفششون رو هم نمیبندند خودشون چه برسه به صبحانه و...
يک روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديدهای،لحظهای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
مستقل بار اومدیم و کمک حال پدرومادر شدیم زود اما فک نکنم بچه هامون اینجوری باشن تا بیست سالگی باید هواشونو داشته باشیم و سنشون بالاست مغزاشون کوچیک درکی ندارن از خیلی چیزا..