2777
2789
عنوان

وقتی تاپیک درباره خوراکی بچه ها برای مدرسه میبینم

| مشاهده متن کامل بحث + 2014 بازدید | 109 پست

دقیقااا 

چون الان خداروشکر مامانا آگاه شدن😍بیشتر به بچها اهمیت میدن

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا همه یه سطح بودیم الان چشم و هم چشمی زیاد شده‌بچها هم هرچی میبینن میخوان البته منم الان بچه هام ...

آره خیلی بد شده اون موقع ها کسایی هم که وضع مالی خوبی داشتن خیلی اهل تو چشم کردن نبودن اما الان همه چیز شده خودنمایی 

دقیقا ،تازه ما خوابگاه میرفتیم ،مامانمون اصلا بلند نمیشد صبحونه و...چهارشنبه که خسته و کوفته بر می‌گ ...

وا. خدایا دوست ندارم حرف بیخودی بزنم ولی واقعا چطور مادرا خوابن و بچه ها خودشون میرم مدرسه ؟ صبحانه و بطری آب و تغذیه و... اینا چی میشه؟

آره دقیقا اگه صبحی بودم صبحانه نمی‌داد مامانم اصلا بیدار نمیشد بعد می‌گفت نمی‌خورن

اگه ظهری بودیم ناهار نمی‌داد پول می‌بردم یه فلافلی چیزی می‌خریدیم 

از مدرسه برمیگشتم هیچوقت غذایی نبود یا اماده یا تخم مرغ یا غذای دیشب

الان مامانم اون سر دنیا باشه دقیقا قبل رسیدن داداشام غذای گرم و محبوبشون آماده ست

ما که دبستانمون یه خوراکی اونم یا تی تاپ و پم پم یا نون قندی میبردیم

آره ماهم زمان دبستان از همون تی تاپ و پم پم و چوب و شور و اینا بود بعد راهنمایی پچ پچ هم اومد که من خیلی دوست داشتم واقعا

دقیقا ،تازه ما خوابگاه میرفتیم ،مامانمون اصلا بلند نمیشد صبحونه و...چهارشنبه که خسته و کوفته بر می‌گ ...

😃😄ببخشید خندم گرفت ،اون موقع بزرگتر سالاری بود الان کودک سالاری

راس میگی با اینکه شرایط زندگی الان خیلی سخته

اما برای نسل جدید کلی تنوع خوراکی لباس تربیت متفاوت امکانات رفاهی خوب و زیاد وجود داره ولی من خودم یادمه کیک و آبمیوه یا لقمه خونگی مامانم اشتهام باز میکرد

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم .دختر اسفندی و مهربون 🙂😇 هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.