2777
2789

سال ۹۹ تو عادی اسمم درومد.خیلی حس خوبی بود واقعا

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سال ۹۹ تو عادی اسمم درومد.خیلی حس خوبی بود واقعا

اونموقع خیلی سود داشت چون تفاوت قیمتش با بازار زیاد بود الان تفاوت چندانی نداره و نمیصرفه

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋
شانس در اومدن خیلی کمه هر4ماشین برای هزار نفره یعنی شانس هر نفر چهار هزارمه

وای نزن تو ذوق 😂😂

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
اونموقع خیلی سود داشت چون تفاوت قیمتش با بازار زیاد بود الان تفاوت چندانی نداره و نمیصرفه

اره درسته اما ما واسه مصرف شخصی میخواستیم.و از اون ادماییم که دوست دارم ماشینو از نمایندگی تحویل بگیرم.

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

۱۰۰ میلیون سود کمه؟

تازه ۲۰۷ تا ۲۰۰ سود داره

منو تو داخل یک سال نمیتونیم ۱۰۰ میلیون پس انداز کنیم گل🥲

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
خوب چه جوری باید ثبت نام کنیم؟؟

عزیزم به بچه ربط داره مثلا مال من دخترم ۱۴۰۰ تولدشه واسم طرح مادران میشع یه سال های دیگم هست نمیدونم تا چند ساله میشه 

فک کنم ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۰ باشه