2777
2789

عمل قلب پدرش همش ماااا عمل قلب مادرش..سکتع مغزی باباش ..مشکل ریه مامانش ک چندین سال درگیرشیم..دوتا برادرشوهر دارم اونا هم درگیرشونن ولی ن اندازه ما..کلیه باباش کبد مامانش ک همه ی اینا پروسه ایه طووولانییی برا خودشون بودن..توروحدا نگید برکت از این حرفا یعنی روز ب روز بیشتر ضربه میخوریم ما برکنی ندیدیم ازشون ب ولا از اول زندگی هزاری ندادن بهمون طلا دست دوم خریدم عروسی نگرفتیم نداشتیم..بابا ب من چ مگه اونا منو بزرگ کردن منم خسته شدم ..قشنگ میرینن تو زندگی و حال دختر مردم..چشم دیدنشونو ندارم وقتی میان برا دکتر دیگه خفه ن

میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الانم باز شنبه مامانش انژیو داره منم دوتا بچه دارم ی ۱۶ماهه ی کلاس اولی بخدا ب زور ب بچه هلی خودم میرسم.ما مرکز استانیم همه دکترا اینجان برا همین همش من گیرم بهشون

من چی بگم؟؟

حتی هزینه درمانشونو از ما میگیرن

ولی دیگه صدای شوهرمم دراومده

گف نمیدم خودت ملک داری برو بفروش

اینم بگم هیچ کمکی به ما نکردن

فقط خوردن و بردن و توقع بیجا داشتن

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
کاری از دستت برنمیاد بگی نبر شوهرت قبول نمیکنه فقط اینو‌ دیدم که میگم مردی که خونواده ی بی پولی داره ...

شاید باورت نشه من بخاطر خونوادش گاهی ب طلاق فک میکنم