2777
2789
عنوان

از وقتی یادمه ب دوا درمون پدرشوهر مادرشوهرم گیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 5207 بازدید | 153 پست
نرو همراهش شوهرت برهباز اگه خوب بودن آدم می گفت برومادرشوهر منم بی چشم و روعه منم دیگه باهاش دکتر نم ...

منکه بچه کوچیک دارم کجا برم..همینکه میان شهر ما چن روز چن روز بیمارداری میکنم روانی میشم

الانم باز شنبه مامانش انژیو داره منم دوتا بچه دارم ی ۱۶ماهه ی کلاس اولی بخدا ب زور ب بچه هلی خودم می ...

انژیو داره چه ربطی به خونه شما داره؟؟ میره بیمارستان انژیو می کنه فرداش هم خوش و خرم ترخیص میشه.لازم نیست خونه شما بمونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منکه بچه کوچیک دارم کجا برم..همینکه میان شهر ما چن روز چن روز بیمارداری میکنم روانی میشم

بیمار داری نکن 

منم قبلاً مثل تو بودم ساده بودم شام برای خانم سوپ جدا می پختم می رفت می گفت به من پتو گذاشت لحاف نذاشت فلان 

الان غذا معمولی خودمون می پزم شوهرم اعتراض کرد می گم برو آماده بخر 

خودم هم می خورم 

میوه اینا نمیارم 

شوهرم رفتنی محل سگ هم نمیدم

باید بیاد شهر ما دکترش اینجاست

باز مال تو تمیزه این کثیف هم بود البته خونه ما 

یه حموم نمی رفت بو عرق آدم و خفه می کنه دندون مصنوعی شو درمیاره تو سینک می شوره 

دستشویی خوب تمیز نمی کنه بعد درآوردن 

تازه کلی هم حرف در میاره

ه ر وقت هورفته جادو پیدا کردم زیر فرش اینا

شاید باورت نشه من بخاطر خونوادش گاهی ب طلاق فک میکنم

درک میکنم مال ما چکاب داشت هر ماه میومد دو ساعت میرفت دکتر ولی یه هفته میموند مام سر بابام غر میزدیم مامانمم عصبانی و عصبی یه هفته بعدشم دعوا داشتیم دو هفته اروم بودیم دوباره سر ماه روز و‌روزی از نو...و این تا موقعی که زمینگیر شد ادامه داشت

باید بیاد شهر ما دکترش اینجاست

اهان تازه می خواد بیاد نوبت بگیره؟؟ اگر ادم ازشون محبت دیده باشه فشار نداره ها.الان من تصور کردم مادرشوهر عفریته ام اگر یه زمانی نگهداری خواست.یک لحظه هم نمی تونم تحملش کنم.بره پیش همون پسرش که همه چیزشو بهش بخشید

عزیزم خودتو هم یه روز پیر میشی بیمار میشی شما سختته درسته ولی اونام بیمارن دیگه خونه بچش نره چکار کنه اونام مطمعنن دوست دارن سالم باشن

باز مال تو تمیزه این کثیف هم بود البته خونه ما یه حموم نمی رفت بو عرق آدم و خفه می کنه دندون مصنوعی ...

وااای مال من ک افتضاست..همش بو میده مثلا میبینی ی جا اشعال ریخته میره وسط اشغالا میشینه..پتو تشکش بو میدن وقتی میره یکی دوبار وقتی ک رفت شستمشون گذاشتم رو بند شوهرم دعوا و داد وبیداد چرا وقتی مامان من میاد و میره پتو تشکشو میشوری ..دیگه جرات اینکارو ندارم فقط میذارم ی گوشه کمد دیواری مخصوص خودش ازشون استفاده نمبکنم