2777
2789

..... 

شایددیکی بچه ش دهن نداشته باشه

.

.

.

نخورین منو شور همه چیزو در میارین دیگه بسه اَه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره با اون حرفایی که زده شد باید هرروز نون خشک بدم ببره دخترم.. امیدوارم همه نون خشک داشته باشن خونشون.. والا ما هم بچه بودیم گذروندیم این دورانو.. همیشه هم بوده کسایی که چیزای بهتر میخورن.. الانم اصلا یادم نیست چی به چی بود

کسی لایکم نکنه

جدا از همه این بحثا باید به بچمون یاد بدیم چشمش به ظرف غذای بقیه نباشه.

یعنی چی که همه میدونن کی چی میخوره اصلا خوشم نمیاد واقعا

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

دهن ک همه دارنپول نداریممن پسرم روزی ۴۰ چی بره

والا وضع همه همینه یه روز نون پنیره یه روز تیکه کوکو ی روز هم پول ‌بچه هام به ذوق همین چیزا مث خوراکی میرن دیگه وگرنه مدرسه به خودی خود جای جذابی که نیس. درست کردن یه سری چیزا مث حلوا یا پنکیک هزینه بالایی نداره فقط یکم حوصله میخواد

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
اتفاقا چند روزه تو گروه مامانای کلاس دخترم سر خوراکی بردن به کلاس دعواست😫

والا یه سیب زمینی سرخ شده حلوا پنکیک و خیلی چیزای دیگه اصلا خرجی نداره ولی برادبچه ها خیلی جذابه کافیه آدم یکم فکر کنه