2777
2789

خانما شما روفرشی پهن میکنین یا هر سال میبرین قالیشویی؟ البته اونایی که فرش رنگ روشن دارن. 

قالیشویی فرش خراب نمیکنه؟؟

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)

روفرشی حالامیان میگن لذت نمیبرید اززندگی ولی من فرشم روشنه تازه عردسم هستم دلم نمیخاد ب این زودی کثیف بشه

خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کند     هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روفرشی حالامیان میگن لذت نمیبرید اززندگی ولی من فرشم روشنه تازه عردسم هستم دلم نمیخاد ب این زودی کثی ...

دقیقا منم فرش هام نو هست ...

خودمون میشوریم ولی روفرشی هم پهن میکنیم

اها خب من بابت اینکه نشورم می‌خوام رو فرشی پهن کنم 😅

من خودم هر سال تو حیاط میشورم قالیشویی فرش رو نابود میکنن مواد میزنن

چه عالی 

اینطوری دیگه روفرشی نمیخواد