2777
2789
عنوان

خانما شما روفرشی پهن میکنین یا هر سال میبرین قالیشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 43 پست
عزیزم شما هم برای ما جالبین😊سمت ما اصلا ندیدم کسی روفرشی پهن کنهحتی رو فرش های دستباف ابریشمی هم رو ...

من چون از قالیشویی مطمعن نیستم و میترسم فرش خراب بشه ظاهر نو نداشته باشه مثلا ریشه ها 

فرشامم کرم رنگ روشنه 

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از رو فرشی بدم میاد،هرسال میدم قالیشویی،هشت ساله عروسی کردم فرشام نه خراب شده نه کهنه

عزیزم چ عالی

من روفرشی مینداختم هیچوقت صاف نشدهمیشه نامرتب بودخونه روهم بدنشون میدادازگوشش گرفتم انداختم انباری ا ...

اها چه کار خوبی کردی 

از اون موقع فرش میشورین دیگه؟

تووخونه ما کسی خم نمیشه رو فرشی صاف کنه سر همین بارها پیش امد پام بره زیر رووفرشی و با سر بخورم زمین ...

اینکه همسرت میشوره خیلی عالیه چون مواظبه خراب نشن

من فرشام خییییلی سنگینه رنگش سرمه ای بارنگ روشن قاطیه اوایل روفرشی مینداختم میگفتم حیفه بعدش بچه وارد زندگی شد دخترم خوب اماازاون روزی که پسرم راه رفتنوشروع کرد همش کثیف کاری انقدر روفرشی پهن کردم جمع کردم دیگه متنفرشدم سه سالی میشه دیگ روفرشی نمیندازم 

فرشامم تو این ۸ سال هرسال برم فرششویی فقط یکسال دوباربردم چون داشتم مای بی بی میگرفتم از سربچه ها

فرشام اصلا نخوابیده یا خراب نشده کهنه هم نیست 

بنظرم بستگی ب فرش وتراکمش داره همینطورقالی شویی

الان ک روفرشی های کش دار استفاده میکنن راحت شدن ملت

من 4سال ونیمه خریدم هنوز نشستم ،بعضی وقتا رو فری روشه ولی ماهی یه بار شامپو فرش میکشم ،برق میزنه انگ ...

عزیزم شامپو فرشت اسمش چیه؟ 

شامپو میریزی با دستمال نمناک می‌کشی رو فرش تمیز میشه؟

من بخاطر بچها روفرشی کوچک یکی توحال یکی اتاق وسط فرش انداختم اگه چیزی بخوایم بخوریم اونجابخوریم فرشامم دوسه سالی یبار خودم با شوهرم توحیاط میشوریم همونجا خشک میشه

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
من فرشام خییییلی سنگینه رنگش سرمه ای بارنگ روشن قاطیه اوایل روفرشی مینداختم میگفتم حیفه بعدش بچه وار ...

مرسی عزیزم 

فرش من ۱۲۰۰ و پره 

روفرشی کشدار جمع می‌کنه فرشو

دقیقا خودش با دقت می شوره سر دریل از این برس ها ی گرد وصل می کنه و خییییییلی تمیز می شوره .

چه عالی

من بخاطر بچها روفرشی کوچک یکی توحال یکی اتاق وسط فرش انداختم اگه چیزی بخوایم بخوریم اونجابخوریم فرشا ...

خیلی عالیه خودتون میشورین قالیشویی نمیدین

عزیزم شامپو فرشت اسمش چیه؟ شامپو میریزی با دستمال نمناک می‌کشی رو فرش تمیز میشه؟

تاژ ،گلرنگ فرقی نمیکنه،تو یه سطل آب شامپو فرش میریزم یه قاشق وایتکسم میزنم ،هم میزنم که کف کنه با اسفنج از اون کف به فرش میکشم ،البته من خیلی محکم میکشم رو فرش ،ودوبارم این کارو میکنم ،بعد با پارچه یا اسفنج دیگه نمناک باشه رو فرش میکشم ویکی دو ساعت بعد جارو برقی میکشم