2777
2789
عنوان

چقد باید چاق شد تو بارداری میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 108 پست
فشار خون دارم از جوونی البته ربطی ب چاقیم نداره از مجردیم داشتم واسه همین دکتر کفت باید خوب غذا بخور ...

من شنیدم چای ترش برای کنارل فشار خون از عطاری بگیری خوبه بازم با دکترت مشورت کن بعد گلم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فشار خون دارم از جوونی البته ربطی ب چاقیم نداره از مجردیم داشتم واسه همین دکتر کفت باید خوب غذا بخور ...

خوب پیاده روی داشته باش عزیزم روزی یکساعت 

که اگه بخوای طبیعی زایمان کنی برات عالی هم پیاده روی

شما چه مشکلی داری گلم؟

والا عزیزم برا همون درخواست دادم چون نینی سایت کسی نبود تقریبا هم وزن ما و باردار باشه ..

من تازه فهمیدم باردارم هفته ۶-۷ ام هست با توجه به اخرین پری

۱۲روز از پریودم ک گذشت بتا دادم فهمیدم باردارم فک کنم ۶ هفته بود رفتم دکتر گفت ساک کوچیک فقط میبینم

مال شما چطور بود

من ۹ کیلو تا آخر 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
وای طبیعی ک خیلی سختهو اینکه اوایل بارداری پیاده روی خطرناک نیست گلم ؟

اگه مشکلی نداشته باشه نه 

من سر بچه ی دومم هر روزی یک ساعت پیاده روی داشتم چاق نشدم اصلا بچمم خداروشکر خیلی خوب وزن گرفت 

وای طبیعی ک خیلی سختهو اینکه اوایل بارداری پیاده روی خطرناک نیست گلم ؟

نترس عزیزم تو هر چی دوس داشته باشی همون انجام میدن مخصوصا اگه وزن بالا باشی و مشکلی هم داشته باشی سز میکنن الان منم گفتم به دکترم گفت هر جور خودت دوس داری

والا عزیزم برا همون درخواست دادم چون نینی سایت کسی نبود تقریبا هم وزن ما و باردار باشه ..من تازه فهم ...

الان وزنتون چنده؟

منم یک هفته بعد عقب افتادن پریود کفت مشکوک به بارداری هستی سونو و ازمایش دادم بتا مثبت 

من شنیدم چای ترش برای کنارل فشار خون از عطاری بگیری خوبه بازم با دکترت مشورت کن بعد گلم

چای ترش توی باردری باعث انقباض رحم میشه خوب نیست🙂

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

نترس عزیزم تو هر چی دوس داشته باشی همون انجام میدن مخصوصا اگه وزن بالا باشی و مشکلی هم داشته باشی سز ...

چه خوب .. من کلا فوبیا عمل دارم..

عزیزم شما چند هفته زفتین سونو ک جنین دیده شد؟ واژینال انجام دادن

عزیز من هرچی میخوری مقوی بخور

مغزیجات میوه پروتئین بذار بچه جون بگیره.

بعد از زایمان وقت برای لاغری هست...

بذار هرچی که مفید نیاز داره بهش برسه چیزی رو برای خودت تحریم نکن

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر