2777
2789
عنوان

یاخدا دکتر مفرد برا عمل بینیم دویست میلیون قیمت داد 😖

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 71 پست
آره درسته ولی من دوست داشتم پره های بینیم جمع تر بشه و از روبرو هم تغییرش به چشم بیاد ولی به نظر دکت ...

وای من طبیعی دوس دارم. 

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

وای ناامید شدم من بیشتر از100تومن ندارم الان دوساله صبر کردم پولامو جمع کنم برم پیشش واقعا افسردگی گ ...

ایشون هر دو 3 هفته یبار قیمتشون میبره بالا

مگه اینکه درآمدت به سرعت نور باشه که برسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا نکنه یه دکتری اسم در کنهمفرد زمستون ازش قیمت گرفتم گفت 60 تومن فک کن تو ۸ماه رفته رو 200 تا 300 ...

دقیقا. تو اینستا خیلی اسم در کرده.  به خودم ۸ ماه پیش ۶۰ قیمت داد 

دکتر همت وباستانی نژاد هم خیلی قشنگ عمل میکنن ولی اونام همین قیمته.در عوض بعد ده سال بینی افت نمیکنه

نه همت 120 میگیره

مفرد خیییلی  گرون میگیره 

خیییلی 

ولی خب همت معمولا طبیعی تر عمل میکنه 

دکتر همت وباستانی نژاد هم خیلی قشنگ عمل میکنن ولی اونام همین قیمته.در عوض بعد ده سال بینی افت نمیکنه

اره خب. بیشتر این دکترایی که ارزون میگیرن یا جراح عمومی ان یا میدن دست رزیدنت. 

نه همت 120 میگیرهمفرد خیییلی گرون میگیره خیییلی ولی خب همت معمولا طبیعی تر عمل میکنه

دکتر همت تهرانه ؟؟ 

نه همت 120 میگیرهمفرد خیییلی گرون میگیره خیییلی ولی خب همت معمولا طبیعی تر عمل میکنه

دکتر همت تهرانه ؟؟