سبزپستههی مدیر عضویت: 1402/06/21 تعداد پست: 10273 عنوان یاخدا دکتر مفرد برا عمل بینیم دویست میلیون قیمت داد 😖 | مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 71 پست فقط گرخیدددددددم 😂😂من نهایت ۶۰ تومن هزینه کنم چخبره اخههههههعهه شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤 1404/07/16 | 11:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
__mahta عضویت: 1401/03/20 تعداد پست: 2370 جدییییی وای من میخاستم ی ماه دیگه برم پیشش برای زیبایی میخاستی یا انحراف داشتی حضوری مشاوره نداره فقط انلایناونم 1 سال بعد وقت گرفتن نوبت میشه
سبزپستههی مدیر استارتر عضویت: 1402/06/21 تعداد پست: 10273 ببین دکتری نیست که نارضایتی نداشته باشه فقط واسه بعضی ها کمترهمخصوصا وقتی ایراد جزئی خیلی ها دیگه پی ... اوهوم. شما راضی ؟؟ پیش کی عمل کردی شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤
شمیم_شیدایی عضویت: 1402/06/09 تعداد پست: 5091 چقد ناراحت شدم چون نرخ دکتری که میخام عمل کنم با مفرد برابر بود هوووف دوماه پیش از مفرد قیمت گرفتم ۱۰۰ میلیون بود ولی پشیمون شدم چون مفرد میگن خیلی مشکلات تنفسی دارن مراجعین ♡
سبزپستههی مدیر استارتر عضویت: 1402/06/21 تعداد پست: 10273 حضوری مشاوره نداره فقط انلایناونم 1 سال بعد وقت گرفتن نوبت میشه اره. به من اول گف ۱۲۰ شروع قیمته. واتساپ عکس بدین برا مشاوره غیر حضوری. بعد که دید گف میشه ۲۰۰ تومن برای سال بعد یعنی ۱۴۰۵اخه تا اون موقع کی مرده کی زندس😂 شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤
__mahta عضویت: 1401/03/20 تعداد پست: 2370 مگه الان دیگه با ۶۰ تومن هم میشه عمل بینی پیش دکترهای خوب انجام داد؟عادی و غیر معروف هم ۶۰ تومن بیشت ... اره دیگه 60 تومن هست خداییزیادم هست هم تو تهرانهم شمال بخصوص کمترشم هست
مینو_دختر_آقافرهاد عضویت: 1404/01/05 تعداد پست: 2089 اوهوم. شما راضی ؟؟ پیش کی عمل کردی من شمال عمل کردم نمیتونم بگم صد در صد راضیم میتونست بهتر بشه مثلا بعضی نمونه کارهای دکتر خودم چه تو پیجش چه تو مطب خیلی شیک و جذابن ولی واسه من معمولی بازم راضیم نیم رخ بینیم خیلی بد بود الان واقعا خوب شده من مشکلم بیشتر با نیم رخ بود
nanaiiw عضویت: 1404/07/14 تعداد پست: 868 😔😔😔ارهنه زیبایی وای ناامید شدم من بیشتر از100تومن ندارم الان دوساله صبر کردم پولامو جمع کنم برم پیشش واقعا افسردگی گرفتم چون کارش فوق العاده بود
nanaiiw عضویت: 1404/07/14 تعداد پست: 868 حضوری مشاوره نداره فقط انلایناونم 1 سال بعد وقت گرفتن نوبت میشه یاخدااااااااا من از شهرستان میخاستم برم
سبزپستههی مدیر استارتر عضویت: 1402/06/21 تعداد پست: 10273 من شمال عمل کردم نمیتونم بگم صد در صد راضیم میتونست بهتر بشه مثلا بعضی نمونه کارهای دکتر خودم چه تو ... خب عزیزم بینی تو باید با قبل عمل خودت مقایسه کنی. چون پوست بینی و نوع بینی خیلی تاثیر داره تو جراحی. شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤
__mahta عضویت: 1401/03/20 تعداد پست: 2370 اره. به من اول گف ۱۲۰ شروع قیمته. واتساپ عکس بدین برا مشاوره غیر حضوری. بعد که دید گف میشه ۲۰۰ تومن ... والاخیلی شرایط کلیش بدهخانوم میگفت بینی دختر من کوتاه شدهقبلش که مشاوره نداشتین حضوریبعدشم به منشیش هرچی گفتم گفت سردفتر شلوغ و ..خوب تو 200_۳۰۰تومن بدی برای بینی دکترت یه وقت برات نذاره که ببینه تو اصلا چی میخوای؟این توهین نیست؟
سبزپستههی مدیر استارتر عضویت: 1402/06/21 تعداد پست: 10273 وای ناامید شدم من بیشتر از100تومن ندارم الان دوساله صبر کردم پولامو جمع کنم برم پیشش واقعا افسردگی گ ... من پارسال ازش قیمت گرفتم گف ۶۰ منم تا امسال صبر کردم الکی. الان میگه ۲۰۰😂 شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤
__mahta عضویت: 1401/03/20 تعداد پست: 2370 من شمال عمل کردم نمیتونم بگم صد در صد راضیم میتونست بهتر بشه مثلا بعضی نمونه کارهای دکتر خودم چه تو ... دکترت کی بود؟
مینو_دختر_آقافرهاد عضویت: 1404/01/05 تعداد پست: 2089 خب عزیزم بینی تو باید با قبل عمل خودت مقایسه کنی. چون پوست بینی و نوع بینی خیلی تاثیر داره تو جراحی ... آره درسته ولی من دوست داشتم پره های بینیم جمع تر بشه و از روبرو هم تغییرش به چشم بیاد ولی به نظر دکترم اونجوری بهم نمی اومد بیشتر طبیعی عمل میکنه مگه اینکه بهش بگن نیمه فانتزی 🫠
سبزپستههی مدیر استارتر عضویت: 1402/06/21 تعداد پست: 10273 والاخیلی شرایط کلیش بدهخانوم میگفت بینی دختر من کوتاه شدهقبلش که مشاوره نداشتین حضوریبعدشم به منشیش ... مردمو ...فرض کردن. فقط الکی اسم در کرده شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤