2777
2789

الان ۲۹سالم 

ارشد دارم و استخدام معلمی هستم 

میگم کاش زودتر ازدواج میکردم 🥹الان هم ارشد داستم ‌ هم معلم بودم و هم ورزشکار بودم و هم مادر ۲تا بچه 🥹🥲

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه دوست داري؟چطوري حس ميكني بچه دوست داري؟ يعني از كجا متوجه ميشي؟

خوب مادری کردن دوست دارم معلمم ها 

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.

۲۹ سال خوبه برای ازدواج

خوب دلم ۶ تابچه میخواد نمیشه اینجوری که 

قسمتت باشه دو و سه قلو میاری .😁حالا الآنم ازدواج کنی خوبه .شایدم یکی آوردی پشیمون شدی اصلا 😅

مگه مثل مامانم تا ۴۳سالگی بچه بیارم 😭😂

خوب دلم ۶ تابچه میخواد نمیشه اینجوری که

😐😐😐

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

هر چیزی بهایی داره

یا ازدواج و بچه یا استقلال و آزادی ⁉️🥺

اکثر مردایی که خواستگاری دخترای معلم میرن توقع دارن زن درآمدش رو توی خونه خرج کنه

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

فکر کردی اگه ازدواج میکردی و دو تا بچه داشتی الان ارشد داشتی و سر کار بودی؟؟

من به خاطر بچم مجبور شدم کارمو ول کنم و الان هر روز احساس غم میکنم ولی چاره ای نبود 

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
اکثر مردایی که خواستگاری دخترای معلم میرن توقع دارن زن درآمدش رو توی خونه خرج کنه

نه با اونجور مردها که ازدواج نمیکنم نهایت بگن پولش خرج لباس و ادعاش منه چون خیلیییی خرجم بالاست 😂😂پولم تموم میشه از مامان و داداشم پول میگیرم