kkknnnmmmkk مدیر استارتر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 2783 عنوان شما هم خیالات و فکر میکنین 79 بازدید | 8 پست مدام توی ذهنم خیال میکنم و داستان سرایی با شخصیت هایی که دو ذهنمه...اصلا خودشونم میان این داستانا نمیدونم چطوری بخصوص بعضی شبا اینجور میشم مثلا داستان سرایی دیشب این بود رفتم خواستگاری دوستان اونی که دوستش دارم🤣🤣 1404/07/16 | 11:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kkknnnmmmkk مدیر استارتر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 2783 منم اره خیلی 😐😐 چرا اینجوری ایمآخه بعضی موقعا داستانی که دو ذهنم ریپلای میشه اینقدر تلخه میترسم سکته بزنم....دیشب داستان این بود اونی که دوستش دارم جواب رد بم داده رفتم خواستگاری دوستش که میشناسمش😂😂
ناززززززززگللللللللل عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 2079 چرا اینجوری ایمآخه بعضی موقعا داستانی که دو ذهنم ریپلای میشه اینقدر تلخه میترسم سکته بزنم....دیشب دا ... خخخخ منم دقیقا حتی گریه میکنم و... شاید چون تو دنیای واقعی زندگی جالبی نداریم و تو رویا واسه خودمون زندگی میسازیم
nyla__889 عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 690 اره منم میکنم 😂😂ولی جدیدا برام حوصله سر بر شده ینی اونقد احساس عمیق ندارم بهش
kkknnnmmmkk مدیر استارتر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 2783 خخخخ منم دقیقا حتی گریه میکنم و... شاید چون تو دنیای واقعی زندگی جالبی نداریم و تو رویا واسه خودمون ... وای چرا همه اینجورین😂😂🤣🤣🤣توی دنیای خودمون آدما رو طوری که دوست داریم میسازیم(البته مال من معمولا نقششون بده😂)نمیدونم مال چیه این ، کاش به روانشناس بود میگفت دلیلش چیه
kkknnnmmmkk مدیر استارتر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 2783 اره منم میکنم 😂😂ولی جدیدا برام حوصله سر بر شده ینی اونقد احساس عمیق ندارم بهش آره پیاما بالارو بخون
ناززززززززگللللللللل عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 2079 وای چرا همه اینجورین😂😂🤣🤣🤣توی دنیای خودمون آدما رو طوری که دوست داریم میسازیم(البته مال من معمو ... شاید تو دنیای موازی کارگردان بودیم 😂😂