2777
2789

دختر یکی از اقوام ۱۴ سالش بود به خاطر یه سری مشکلات مالی و خانوادگی شدید پریروز خودکشی کرد خیلی ناراحت شدم همه هم براش خیرات دادن و ختم قرآن و‌‌.. دیشب خواب دیدم وسط به جای کویر مانند یه دریاچه کوچیک هست که وسطش وایساده تو آب یه چهره ناراحت و بی روح داره و صدایی مثل داد و فریاد  و زوزه و جیغ و گریه می‌کند اما مال این نبود اصلا یه جای ترسناک و عجیبی بود میخواستم ازش بپرسم حالش چطوره و تو عذابه یا نه اما توان حرف زدن نداشتم به نظرتون تعبیرش چیه خیلی ناراحتم حس میکنم تو عذاب بود به تظرتون چی کار کنم 

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

با اجازه استارتر :)بچها میشه لطفا تاپیک اخرمو گزارش بزنید پاک شه کارم راه بیوفته؟ لایک کنید براتون ص ...

زدم عزیزم

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا بیامرزتش

واقعا خودکشی مرگ بد و گناه بدیه 

فقط براش خیرات بدید قران بخونید 

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

هر کس خودشو بکشه دائما در عذابه 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

با اجازه استارتر :)بچها میشه لطفا تاپیک اخرمو گزارش بزنید پاک شه کارم راه بیوفته؟ لایک کنید براتون ص ...

عزیرم لینک بفرس برای خصوصی نی نی یار همین الان. تا دوساعت دیگه پاک میکنه

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

باید بقیه ببخشنش

تو هم تو فکر خودکشی هستی؟

یا تو به این فکر کردی چون خودکشی مرده عذاب میبینه؟    اخه بعضی خواب ها بخاطر تفکره

یکی بود خودکشی کرد اشناشون میگفت مادرش تو دوسال پیر شد و مرد

مرگ یه نفر برا اطرافیان خیلی سخته

https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

چقدر امروز ملت خواب میبینن

مردم نی نی سایت امروز ی چیزی شونه

💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕