2777
2789
ایشالا هفته چندی انومالی نرفتی؟تواون میگن جنسیت مشخصه 

من الان 14هفته و دوروزم هست

تو ان تی گفت احتمالا دخملیه نی نیم

هفته ی 18میرم آنومالی

یا امیرالمومنین علی علیه السلام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امضات لایک داره

ممنون دوست عزيز🙏🏻💕

مادربودن زيباترين شادي دنياست     ونميداني من چقدربه خاطرتوبه اشكهايم لبخندزده ام😊         شكرخدا مامان دوتاپيرهن پري👭دختراي مامان خيلي دوستون دارم💘خدايا كاري كن هرزني طعم مادر شدن روبچشه🙏🏻
اصلا نگران نباش البته منم مثل شما بودم، خیلی استرس داشتم ولی خداروشکر سالمه شماهم نگران نباش استر ...

تورو خدا برام دعا كن عزيزم...

راستي من هيچي تو شكمم حس نميكنم شكمم سبك سبكه ..انگار هيچي توش نيست..شمام اينطوري هستين؟البته لاغرم هستم

بچه ها كجاخوبه،براي غربالگري برم؟!!دقيق باشه ميخوام

تهرانم

مادربودن زيباترين شادي دنياست     ونميداني من چقدربه خاطرتوبه اشكهايم لبخندزده ام😊         شكرخدا مامان دوتاپيرهن پري👭دختراي مامان خيلي دوستون دارم💘خدايا كاري كن هرزني طعم مادر شدن روبچشه🙏🏻
من الان 14هفته و دوروزم هست تو ان تی گفت احتمالا دخملیه نی نیم هفته ی 18میرم آنومالی

الهی یادمه به پسرداشتی دلت دخترمیخواس 

منم پسردارم دلم میخواددختربشه ولی زیلکسم میدونم اصرارکنم نمبشه واس همین میگم هرچی شدشد

وخدایی که بشدت کافیست
تورو خدا برام دعا كن عزيزم... راستي من هيچي تو شكمم حس نميكنم شكمم سبك سبكه ..انگار هيچي توش نيست.. ...

الان که خیلی کوچولوعه واسه حس کردنش.

منم همینطور بودم انگار نه انگار که باردارم.

همه تهوعشون قطع میشه خوشحال میشن من استرس میگرفتم  

میری سونو میبینی که سالمه و نگرانیت الکی بوده.

البته حق داری درکت میکنم

مادرشدن کلا استرسه

ان شالله همه بارشون رو بسلامت زمین بزارن.

الهی یادمه به پسرداشتی دلت دخترمیخواس  منم پسردارم دلم میخواددختربشه ولی زیلکسم میدونم اصرارکن ...

انشاالله نی نی شماهم دخملی میشه

من که خیلی خوشحالم خدا کنه تو آنومالی هم تایید کنه

یا امیرالمومنین علی علیه السلام

منم هیچ علائمی ندارم عین سنگ

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
انشاالله نی نی شماهم دخملی میشه من که خیلی خوشحالم خدا کنه تو آنومالی هم تایید کنه

خداکنه چندشب پیش خواب یه نی نی دیرم چشاش درشت بوددختربود

بمامانم گفتم دیدم میگه پس پسره 😕😕😂😂😂میخوام دخترشدبزارم ترمه❤❤❤

وخدایی که بشدت کافیست
انشاالله نی نی شماهم دخملی میشه من که خیلی خوشحالم خدا کنه تو آنومالی هم تایید کنه

آخي بسلامتي،منم دخمل دارم دوست دارم پسرم داشته باشم،شماالان حسش ميكنيدترمه جون؟!

میگن بیمارستان پارس کارش خوبه و دقیقه تو بلوار کشاورز خواهرم میخواد بره اونجا

دكترش كيه؟!