2777
2789
عنوان

جاریم هی استوری میزاره پسر که داشته باشی😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 24 پست

اولا پسر یا دختر هیچکدوم قرار نیس هیچ گوهی بخورن به درد پدر مادر بخورن

ثانیا خب گلم شما ک دیگه قهری استوری دیدنت چیه؟!

ثالثا هر کی پیش بچت نیومد و گفت بچه رو بیار ببینم بگو خوابه میخوام شیرشو بدم ،پوشکشو عوض کنم و..... 

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ننه اخه میشناسمش کلا پسر دوسته

ننه اینجور ادما خیلی کوتاه فکرن

حتی استوری شونم سین نزن

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

ننه اخه میشناسمش کلا پسر دوسته

خب باشه مگه عیبی داره

یه سریا پسر دوستن یه سریا دختر دوستن

یه سریا هم جنسیت براشون مهم نیست

اصلا دلیلی نمیبینم پسر دوستا رو یا دختر دوست رو بکوبم یا مسخره کنم

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

ننه بابا از وقتی فهمیده میزاره قبلا نمیزاشت

خدا شفاش بده، اگه بچه رو خواستنم بگو هرکی میخواد بچمو ببینه تشریف بیاره خونم در خدمتم 

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه‌اش هست و واسش عزیزه شما هم شاید در آینده واسه دختر استوری گذاشتی اگه قهری بهتره چکش نکنی

نه دیگه نشد

استوریه دختر روشن فکریه و خیلی پسندیده هس

هرکی استوریه پسر بذاره و پسرش براش عزیز باشه،خره🥴

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
نه دیگه نشداستوریه دختر روشن فکریه و خیلی پسندیده هسهرکی استوریه پسر بذاره و پسرش براش عزیز باشه،خره ...

واااای🤣🤣🤣

آره یادم نبود ما پسر دارا خریم🤦‍♀️😂

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

واااای🤣🤣🤣آره یادم نبود ما پسر دارا خریم🤦‍♀️😂

🤪🤪🤪🤪

دور از جونت گل💞💞

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری