2777
2789
عنوان

تفاوت فرهنگ تو ازدواج

132 بازدید | 24 پست

سلام دوستان من چند ماهی هست نامزد کردم و نامزدم آشنامون نبودن و غریبه بودیم حالا مشکلی که هست خانواده این آقا اینجورین که همیشه کوچیک ترا باید به بزرگترا زنگ بزنن و احترام بزارن مثلا مامان بزرگ ایشون هیچوقت به مامانشون زنگ نمیزنن و مامانشون همیشه باید بره حالا هم اینا انتظار دارن من همش زنگ بزنم منم دو سه بار که زنگ زدم اونا زنگ نزدن و آخرین بار  زنگ زدم جواب ندادن بعدش نامزدم گفتم جواب ندادن گفت اره مامانم گفته اون شمارم عوض شده به شماره دیگم زنگ بزنه منم دیگه زنگ نزدم حالا چند روز پیش که پیششون بودم وقت نشد از باباش خدافظی کنم (خونه نبودن) حالا نامزدم میگه زنگ بزن خدافظی کن  من اصلا دستو دلم نمیره که بهشون زنگ بزنم 

کلا ازین خانواده‌هان که احترام بزرگتر ،احترام بزرگتر

چیکار کنم بنظرتون ؟؟

الان تنها هدفم تو زندگی اینه بصورت واقعی شاد باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اه اه چ فرهنگ مسخره ایالبته ک این فرهنگ ساختگیه

نه آخه دیدم تو خانوادشون دقیقا همینجوری رفتار میکنن 

در صورتی که ما اصلا اینجوری نیستیم 

نامزدمم حق کامل رو به من میده میگه خیلی فرهنگ مسخره ایه 

نه آخه دیدم تو خانوادشون دقیقا همینجوری رفتار میکنن در صورتی که ما اصلا اینجوری نیستیم نامزدمم حق کا ...

منم خوشم نمیاد 

ینی چی ک کسی خونه نباشه بعدن  بزنگی خداحافظی کنی🤧🤣

منظورم اینه ک خودخانواده و اقوامشون اینو رسم کردن

یهو چش وا کردیم دیدیم دلمون واسش ریخت،مث برگای پاییز🍂🍂🍂                                            

احترام بذار اما یکاری نکن وظیفت بشه خیلی کاراتو به حد معمولش زنگ بزن

آخه وقتی اونا زنگ نمیزنن من دلم نمیخاد اصلاااا زنگ بزنم

اهمیت نده عادت میکنن

آخه نامزدم این وسط اذیت میشه  تا حالا هیچوقت نمیگفته زنگ بزن این دفه میگه نشده خدافظی کنی یه زنگی بزن

منم خوشم نمیاد ینی چی ک کسی خونه نباشه بعدن بزنگی خداحافظی کنی🤧🤣منظورم اینه ک خودخانواده و اقوامش ...

کلا خیلی اخلاقا مسخره داره باباش مامانش زیاد اینطوری نیست ولی باباش خیلی اینجوریه

زنگ بزن مگه چی میشهچیز خاصی نیس

بنظرت همین یبارو زنگ بزنم طوری نمیشه نه؟ دیگه تا اونا نزنن منم نمی‌زنم 

اهمیت نده عادت میکنن

همین دیگه همین اول منو بشناسن اگه میخاد مشکل شه همین الان بشه  

حضوری مشکلی نیستا همین که حضوری نیست اینجوری میشه

رسم مسخره ایه ولی خب حالا کار سختی هم نیست شما یه زنگ بزن دلشون خوش بشه

هعی چمیدونم اخه احساس بی احترامی بهم دست میده