2777
2789
عنوان

دیشب حرفای بدی به شوهرم زدم 😢 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1242 بازدید | 51 پست
شاید خانواده همسرت با ازدواج شما مخالف بودن

ببین مخالفت الکی داشتن .

بعد عروسی پدر همسرم هزار بار پدرش بهش گفته پشیمونم از سخت گیری هام 

ولی پشیمونی روزای خوب منو برنمیگردونه

منم عقدم

خانواده همسرم راضی نبودن بد ک راضی شدن سر مهریه بحث شد بزور اوکی شد همه چیز

ولی من گفتم بیخیال بزار فراموش کنم

ولی همسرم فراموش نکرده میگه عروسی کردیم رفتیم باهاشون قطع رابطه میکنم نمیزارم بیان خونمون چون خیلی اذیتت کردن

الان خدایی خوبن ن حرفی ن هیچی میزارنم تو سر میرم خونشون نمیزارن دست ب سیاه سفید بزنم ولی همسرم کینه گرفته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کمی زندگیت مشابه زندگی گذشته منهمن جدا شدم ، همسرم خواست جدا بشیم !سعی کن حالا که با هر سختی بوده از ...

دیگه ازدواج نکردی؟

بچه داشتی،؟

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

حق با تو هست و اینکه شوهرت چقدر سنگدله و راحت میگه بیا جدا بشیم به نظرم این یه نشونس و این یعنی تو نمیتونی با شوهرت درد و دل کنی اگه زندگی خوبی داری دیگه به روش نیار و توی تنهایی های خودت گریه کن و دلت رو سبک کن اگه از ته دل نبخشیده باشی بالاخره کارامای این کاراشون رو پس میدن و اینکه حالا حالاها تا به ثبات نرسیدین اصلا بچه دار نشو

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>

ب نظرم‌ سخت نگرفتن سخت گذشت برات

ب عنوان خانواده داماد چون زدن یا تخفیف می‌گرفتن موش ک ندوندند 

الآنم ک خوبن 

شما هم جای اون عروسها نیستید چون از دور داری میبینی اونها هم مثل اون موقع توون استرس دارن حتما کوچک‌ترین ناهماهنگی ها رو بد میدونن واذیتن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

به زندگیه الانت فکرکن نه به گذشته 

زندگیتوخراب نکن خب بنده خداحق داره عصبی شه الان که برنمیگردین به گذشته کاریه که شده 

زندگیه الانتوازدست نده 

من ازنسل زنانی ام که اگردلشان بگیرد،به جای شکستن وضومیگیرند...بجای فریادقرآن بازمی کنند..وبجای تکیه برآدمها،برآسمان تکیه میزنند🙂🌺

شوهرت انتخاب خوب بوده و خودت همه سختی هارو دیدی و ثبول کردی دیکه این گریه هات برای چیه

تاپیک قبلت هم گفتم اینکه خانواده همسرت برای دخترشون سخت میگیرن به شما ربطی نداره پدر تون باید برای شما سخت میگرفت

ببین مخالفت الکی داشتن .بعد عروسی پدر همسرم هزار بار پدرش بهش گفته پشیمونم از سخت گیری هام ولی پشیمو ...

وسواس فکری گرفتی مهم الان و شوهرت هست نه این سنگ های کوچیک 

گذشته هم با همین سختی ها و بعدش شیرینی وصال قشنگع 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
حق با تو هست و اینکه شوهرت چقدر سنگدله و راحت میگه بیا جدا بشیم به نظرم این یه نشونس و این یعنی تو ن ...

میدونی چون هربار بحث ازدواج یکی میشه مقایسه میکنم حرصی شد 

ولی منم دست خودم نیست هی میخوام چیزی نگما ولی حس خفگی بهم دست میده.باید یجور خودمو خالی کنم 

من اگه کسی زجرم بده نفرینش میکنم‌

دوبرابر سر عزیزش بیاد 

توام هر وقت دیدی آه گذشته رو داری میکشی بگو الهی دوبرابر زجری که به من دادن سر دخترشون بیاد 

و دیدم که میگیره البته اگه به حق باشه 

چرا اینقد از خانواده ها توقع دارین؟

اگه خانواده همسرم حتی هزار تومن به ما کمک کردن

مدیونشون باشم😕

هیچی

چون کمکی هم نکردن همسرم اجازه دخالت بهشون نداد

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

زندگی تون رو خراب نکنید ..تمام شده...همدیگر رو دوست داشته باشید واقعا این دوران تکرارنمیشه ..بهم احترام بزارید الان مهم شوهرتون است ..فاصله تون رو حفظ کنید و تا عزت بیشتری داشته باشید و این کینه رو دور بینداز تا خدا بهتون عزت بیشتری بده..............

ببین تو اعصاب خوردی گفت چون خیلی حرفام بهش فشار اومد و عصبی شد ولی خب گفت دیگه

هعیی

خانومِ آقای ِ(حالادکترکه نه، تکنسین رادیولوژی) دلم میخواست همسر رئیس شرکت باشم😅😬 میشدم خانومِ رئیس😁 خانووووم رئیس☺️