2777
2789
عنوان

دیشب حرفای بدی به شوهرم زدم 😢 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1241 بازدید | 51 پست
گناه خانوادش را چرا پای خودش میذاری؟ عزیزم طبیعیه ک حرص بخوری ولی بجای گله به شوهرت بگو من فقط خواست ...

وقتی رفتار الان خانوادش خوبه باید گذشته رو فراموش کنه. به نظر من سر گلایه و تیکه پروندن رو بخواد باز کنه قطعا اونا هم بی پاسخ نمیذارنش.  و تنش ها شروع میشه. 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الآنم به دلیل خوندن تاپیک‌ های قبل شما حس حسادت داری به خواهر شوهرت به خاطر ارزشی که خانواده اش بهش میدن

ولی شما اون موقع به دلیل حالا بگیم عشق ب شوهرت حس می‌کنی باعث شدی خانواده ات و خودت در اون حد ارزش ندن

اینجا گلگیر از خودت و خانواده آن بکن 

و الا تخفیف و برو و بیا  لج. بازی حرف من حرف تو ...تو هر خواستگاری هست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
من اگه کسی زجرم بده نفرینش میکنم‌دوبرابر سر عزیزش بیاد توام هر وقت دیدی آه گذشته رو داری میکشی بگو ا ...

نه من خواهرشو خیلی دوست دارم 

اون طفلی معصوم چه گناهی داره 

نفرین هم نمیکنم چون خودشونو دوست دارم 

ولی بی عدالتی بهم فشار میاره سختمه واکنش نشون ندم و دهنمو ببندم

میدونستی مقصر خودتی

یعنی چی کارم شده بود گریه گریه

خودت و خانوادت باید یه کلام حرف میزدید و اجراش می‌کردید نه کوتاه بیایین و توهم بشینی گریه کنی

تو دوستی عادیه نارضایتی خانواده ها ولی چرا عشقی که همسرت بهت داشته و داره رو داری به خاطر خانوادش خراب میکنی

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

حرص گذشته رو خوردن اگه سودی داره و دردی ازت دوا میشه ادامه بده حال امروزتم خراب کن آیندتم به گند بکش

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

خودتو اذیت نکن تو همه ازدواجها یکی جاییش لنگ میزنه 

یا اولش یا وسط یا آخرش 

گذشته رو دیگه ول کن الان و آینده رو بچسب روزهای خوبی کنار هم داشته باشین

توام اول کاری همه چیزو از دور میبینی برای خواهرشوهرت اگه مشکلی هم باشه یا بحثی نمیزارن عروس بفهمه تا اینکه گند و صداش در بیاد 

مردتا جونش به لبش نیاد انقد راحت حرف جدایی رونمیرنه!

مسئله فقط حرفای جدید شما نبود

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
الآنم به دلیل خوندن تاپیک‌ های قبل شما حس حسادت داری به خواهر شوهرت به خاطر ارزشی که خانواده اش بهش ...

من حس حسادت ندارم عزیزم 

الانم به یکی دیگه گفتم من خواهرشوهرمو خیلی دوست دارم 

بحث خواستگاری ایشون نیست 

من تو هر ازدواج داغ دلم تازه میشه 

ببین چونه زدن نیست 

ولی تو توی اون یه سال با من نبودی ببینی سر مسائل کوچیک چقدر اذیت شدم 

کوچیک و بچگونه 

مسائل مالی رو به قول شما خودم گذشتم ولی غیر اون ب شدت آسیب دیده روانم

نه من خواهرشو خیلی دوست دارم اون طفلی معصوم چه گناهی داره نفرین هم نمیکنم چون خودشونو دوست دارم ولی ...

یاد بگیر اول و همیشه خودتو دوست داشته باشی 

اگر خودتو دوست داشته باشی نمیزاری کسی کم کاری کنه یا اذیتت کنه که بعد بشینی غصه بخوری 

وقتی رفتار الان خانوادش خوبه باید گذشته رو فراموش کنه. به نظر من سر گلایه و تیکه پروندن رو بخواد باز ...

ولی اگه با خنده و با سیاست بگه روحش سبک میشه ....چون منم تجربش کردم تا نگفتم بهشون دلم خنک نشد ...قرارنیست خرف ک میزنن ب بحث و دعوا ختم بشه بعدش هم خیلی راحت بایه لبخند میتونه بگه بیخیال از ما که گذشت و سر حرف دیگه ای را بازکنه ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

عزیزم خودت میگی گذشته، انسان رو به جلو و پیشرفته اگر قرار بود توی افکارمون در گذشته باشیم درجا میزنیم و در چاله ی گذشته گیر میفتیم، آینده رو بساز قشنگش کن آرامش خودت و همسرت رو فراهم کن که برای داشتنت هر لحظه بجنگه، میتونی انتخاب کنی پیشرفت و آرامش یا گذشته و ناراحتی و افسردگی 

دنیای من همسرم دختروپسرم، دنیای اونها من ❤️‍🔥✅

من حس حسادت ندارم عزیزم الانم به یکی دیگه گفتم من خواهرشوهرمو خیلی دوست دارم بحث خواستگاری ایشون نیس ...

ازدواج هایی که دوستی باشه اولش با خاطر استرس رسیدن و..همین میشع چون طرف برات مهمه و تو دلت میگی فقط بسه و این سنگ های ریز طبیعی ناخودآگاه بهت فشار روانی میاره 

الان که خانواده همسرت با آرامش کنار دخترشون هستند حسادت می‌کنی نمی‌گم حس بدی داری به خواهرش که از اینکه چقدر راحت و بدون دغدغه هست 

ب نظرم لازم نبود استرس بکشی همه چیو میسپردی به خانواده آن و با وجود عشقی که داری می‌رفتی عقب تا اونا بیان جلو و تلاش کنن ولی فکر کنم از استرس سعی کردی خانواده آن کوتاه بیان

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ازدواج هایی که دوستی باشه اولش با خاطر استرس رسیدن و..همین میشع چون طرف برات مهمه و تو دلت میگی فقط ...

اره خیلی تلاش کردم راضیشون کنم و اون بنده خدا ها رو هم تو فشار گذاشتم