missjijal مدیر عضویت: 1398/04/19 تعداد پست: 638 عنوان من بابا ندارم🙂 | مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 23 پست به اون کسایی که حمایت پدر رو تجربه میکنن غبطه میخورم میخوام وقتی ازدواج کردم.. به همسرم بگم برام بابا شه 1404/07/16 | 07:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
missjijal مدیر استارتر عضویت: 1398/04/19 تعداد پست: 638 پدر و مادر لطف خدا هستن تا به ما یاد بدن چطور زندگی کنیم و وقتی یاد گرفتیم اونا تقریبا به هدفشون ... من حس بدی دارم جایی نیست که این حس بدم رو تخلیه کنمپدرمو از دست دادم دلم میخواد برم تو کوه وایستم گریه کنم من هرچی تو زندگی کشیدم به این عشق تحمل کردم که بابام هست ولی حالا اونم ندارمپر از حس بدم
ramin7630 عضویت: 1404/03/22 تعداد پست: 380 من حس بدی دارم جایی نیست که این حس بدم رو تخلیه کنمپدرمو از دست دادم دلم میخواد برم تو کوه وایستم گر ... خدا رحمتشون کنه خدا به دلتون آرامش بده حق دارین پدر مثل ستون خونه ست
missjijal مدیر استارتر عضویت: 1398/04/19 تعداد پست: 638 خدا رحمتشون کنه خدا به دلتون آرامش بده حق دارین پدر مثل ستون خونه ست الان وقتی یه پدر میبینم از دخترش حمایت میکنه حالم بد میشه
ramin7630 عضویت: 1404/03/22 تعداد پست: 380 الان وقتی یه پدر میبینم از دخترش حمایت میکنه حالم بد میشه خدا میتونه جبران کنه پدر بهتره یا پدر آفرین؟ شاید اگه از خدا تشکر بابت اینکه چند سال پدر مهربونی کنارت قرار داده باز بتونه جای خالیشو بهتر برات جبران کنه اون میتونه
missjijal مدیر استارتر عضویت: 1398/04/19 تعداد پست: 638 خدا میتونه جبران کنه پدر بهتره یا پدر آفرین؟ شاید اگه از خدا تشکر بابت اینکه چند سال پدر مهربونی کن ... من تو زندگیم بدبختی زیاد داشتم ولی همیشه همه چیو به خاطر این تحمل کردم که عشق پدرمو دارم ولی الان بدبختیام هنوز هست ولی دیگه عشق پدرمو ندارم
ramin7630 عضویت: 1404/03/22 تعداد پست: 380 من تو زندگیم بدبختی زیاد داشتم ولی همیشه همه چیو به خاطر این تحمل کردم که عشق پدرمو دارم ولی الان بد ... میدونی از نظر من زندگی یعنی حل کردن مشکلات یعنی پیدا کردن مهارت جدید برا حل مشکلات جدید و خوشحالی جدید از مشکلات زندگیت دلخور نباش و اسم بد روشون نذار بهر حال ماموریت تو تو زندگی ایناست و باید هر چه زودتر پشت سر بذاریشون
missjijal مدیر استارتر عضویت: 1398/04/19 تعداد پست: 638 میدونی از نظر من زندگی یعنی حل کردن مشکلات یعنی پیدا کردن مهارت جدید برا حل مشکلات جدید و خوشحالی ج ... من زندگیم برزخه پشتوانه ای ندارم
ramin7630 عضویت: 1404/03/22 تعداد پست: 380 من زندگیم برزخه پشتوانه ای ندارم پشتوانه میخوای چیکار خیلیا ندارن اما، باور داشته باش که پا برهنه هم میتونی، ، اگر قدمهاتُ باور کُنی...🔥🙌
mbnmbd عضویت: 1404/03/23 تعداد پست: 2814 چرا مگه بده خوب نمیدونم من خودم نمیپسندم حتما در این مورد یا سرچ بزن با از روانشناسی چیزی بپرس