2777
2789
عنوان

حجاب مساوی مهربانی

202 بازدید | 33 پست

یکی از موضوعات بسیار مهم در جامعه ما و در همه جهان، موضوع حجاب هست.

این بحثی که میخوایم خدمتتون عرض کنیم لازمه که خیلی خوب روش فکر کنید تا به خوبی براتون جا بیفته که هر موقع خواستید برای هر کسی بگید به راحتی و با زبان صحیح مطرح کنید.

🟧 در ابتدای کار باید فلسفه اصلی حجاب رو به زبان ساده عرض کنیم.

ببینید به طور طبیعی بین زن و مرد تفاوت های زیادی وجود داره. هم از لحاظ قد و هیکل و اندام ها و هم از لحاظ روحی و شخصیتی.

🔵 بین زن و مرد از لحاظ جنسی کشش وجود داره که این رابطه باید به درستی مدیریت بشه تا دو طرف آسیب نبینند.

خداوند متعال مدیریت روابط بین زن و مرد رو به خانم ها سپرده

👈🏼💥 که این سپردن مدیریت روابط بین زن و مرد به دست خانم ها اسمش میشه حجاب.

خانم ها به خاطر شرایطی که دارند توانایی کنترل روابط بین زن و مرد رو به خوبی دارند و اگه در این زمینه دقت داشته باشند در جامعه هیچ آسیبی به دو طرف نخواهد رسید.

بنابراین حجاب موضوعی هست که فهم اون نیازی به داشتن دین هم نداره.

یعنی کافیه که یه نفر یه مقدار به این رابطه نگاه کنه تا متوجه بشه که حجاب واقعا ضروری هست.

🔺 اما چرا در جامعه ما نسبت به حجاب این همه سوء تفاهم وجود داره؟

🔴 چون حجاب بیشتر به صورت یه موضوع سیاسی مطرح شده و برخی سیاستمداران برای پیشبرد اهداف خودشون و پیروزی در انتخابات ها، دو قطبی حجاب و بی حجابی راه میندازن و از این آب گل آلود ماهی میگیرند!

هر انتخاباتی که میشه و هر بار که دعواهای حزبی رخ میده آتش دوباره ای بر دعواهای مربوط به حجاب دمیده میشه

⭕️ ضمن اینکه حجاب توسط خود مذهبی ها به درستی معرفی نشده و همین موجب ایجاد سوء تفاهم هایی بین مردم شده.

چرا؟

چون معمولا مذهبی ها حجاب رو یه موضوع ارزشی تلقی میکنند.

خیال میکنن حجاب یه کار خوبی هست که بالاخره خوبه آدم انجام بده!

✅ در حالی که حجاب یه موضوع بسیار حیاتی برای یک جامعه هست و حتی اگه یک جامعه هیچ دینی رو هم قبول نداشته باشند باز هم حجاب واجب و لازمه.

✅ حجاب یه موضوع فرعی نیست که اگه باشه یا نباشه زیاد فرقی نکنه!

اما حجاب چرا انقدر مهم هست؟

یه مقدار لازمه مقدمه ای رو برای این سوال مطرح کنیم.

✅ ببینید انسان موجودی هست که علاقه های مختلفی داره. برخی از این علاقه ها سطحی تر هستند و برخی از این علاقه ها عمیق تر

🔴 مثلا علاقه به خوردن و خوابیدن و راحت طلبی میشه علاقه های سطحی انسان

✅ و علاقه به بزرگ شدن، علاقه به نجات دنیا، علاقه به سلامتی و .... علاقه های عمیق تر انسان هستند.

آدم ها چه زمانی توی زندگیشون موفق میشن؟

💥👈🏼 زمانی که بتونن برخی از علاقه های سطحی خودشون رو کنار بذارن و علاقه های عمیق ترشون رو انتخاب کنند.

این تمام زندگی انسان هست....

🏆 مثلا کسی توی دنیا میتونه بهترین فوتبالیست بشه که از خیلی تفریحات و غذاها و خوشی های سطحی خودش بگذره.

درسته؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا کسی که میخواد بهترین کشتی گیر دنیا بشه باید از علاقه های سطحی زیادی بگذره به خاطر رسیدن به علاقه های عمیق ترش.

💥👈🏼 هر کسی به هر موفقیتی در زندگیش میخواد برسه باید از برخی علاقه های سطحی خودش عبور کنه و این کار موجب قدرتمند شدن انسان میشه. مثل کسی که مدام وزنه میزنه و هی بازوهای خودش رو قوی میکنه.

❌ و از طرفی انسان موجودی هست که هرچقدر به علاقه های سطحی خودش بپردازه ضعیف تر میشه.

کسی که همش مشغول خوردن و خوابیدن و راحت طلبی باشه هر روز ضعیف تر میشه. ذهنش از کار میفته، عقلش کم میشه و از لحاظ جسمی هم داغون میشه.

✅ اما کسی که مثلا ورزش میکنه و تغذیه سالم رو رعایت میکنه و هر چیزی نمیخوره طبیعتا بدن و روح قوی و سالمی خواهد داشت.

همین که انسان میخواد با علاقه های سطحی خودش مبارزه کنه یه دشمنی سنگین بین علاقه های سطحی و انسان به وجود میاد.

اسم این دشمن هست هوای نفس....

🔺 هوای نفس در واقع هر علاقه سطحی هست که مانع رسیدن انسان به علاقه های عمیق تر میشه.

⭕️ ما توی زندگیمون هرچی بدبختی میکشیم به خاطر هوای نفسمونه.

شیطان هم فقط روی کسانی میتونه اثر بذاره که اهل اطاعت از هوای نفسشون باشن.

🔸 شما اگه به هر شکستی که توی زندگیتون رخ داده نگاه کنید میبینید به خاطر این بوده که یه جایی علاقه ای سطحی رو انتخاب کردید.

🔸 دم به دقیقه آدم رو به کارای احمقانه دعوت میکنه! هی آدم اشتباه میکنه و پشیمون میشه ولی دوباره سر اون گناه که میرسه انجامش میده!

خب راهش چیه که بتونیم یه زندگی خیلی خوب داشته باشیم؟

✅ راهش اینه که با هوای نفسمون مبارزه کنیم و بزنیم توی گوشش!

هر روز باید فکر و ذکرمون این باشه که علاقه های عمیق تر رو انتخاب کنیم و با هوای نفسمون مبارزه کنیم.

🌺 امام صادق علیه السلام فرمود: مومن کسی هست که روزی 70 مرتبه جان میده در مبارزه با هوای نفس خودش....

حالا ماها روزی چند بار با هوای نفسمون مبارزه میکنیم؟! 😊

بعضی از آدما که کلا با هوای نفس رفیقن و با هم دیزی میخورن!

✅ در حالی که انسان عاقل باید به طور مداوم با هوای نفس خودش مبارزه کنه و لذت های عمیق تر رو انتخاب کنه.

نکته ای که مهمه اینه که مبارزه با هوای نفس نیاز به برنامه داره!

چرا؟

❌ چون هوای نفس انسان بسیار مکار و حیله گر هست! حتی توی مبارزه با نفس هم آدم رو فریب میده! خیلی پلید هست!

اگه بدون برنامه جلو بریم حتما شکست میخوریم....

اینجاست که خداوند حکیم میاد جلو و یه هدیه به ما میده.

🔸 میفرماید: عزیزم من دارم میبینم که تو داری تلاش میکنی که با هوای نفست مبارزه کنی اما هی شکست میخوری. منم چون خیلی دوستت دارم یه هدیه خیلی خوب برات دارم.

خدایا اون هدیه ت چیه؟!🤔

- عزیزم هدیه من اینه که بهت یه برنامه عالی میدم تا طبقش عمل کنی و بتونی هوای نفست رو شکست بدی و توی زندگیت لذت ببری...👌🏼

- وای خدایا ممنون! چقدر خووووووب! 😍 داغون شدم از بس هوای نفسم گولم زد و هی لذت های زندگیم رو ازم گرفت.... ممنون که بهم برنامه مبارزه با نفس میدی!

حالا اسم این برنامه مبارزه با نفس چیه؟

دین اسلام....

✅ هر کسی خواست یه تعریف دقیق و حساب شده از دین داشته باشه این میشه:

👈🏼 دین یعنی برنامه جامع مبارزه با هوای نفس...

3

پس قدم اول در آموزش دین اینه که آدم ها بدونن دین نیومده مقابل لذت هاشون بایسته، بلکه اومده تا لذت های عمیق تر رو برای انسان فراهم کنه.👏👏👏

اگه ما بتونیم همین سوء تفاهم رو برطرف کنیم نصف راه رو رفتیم!

✅ مثلا همه شما قبول دارید که لذت خوردن افطاری از لذت خوردن شام بیشتره.

درسته؟!😊

👈 اسلام میگه عزیزم من بهت یه برنامه میدم که اگه اجراش کنی از غذا خوردن بیشتر کیف میکنی.

-چه برنامه ای؟! 🙄

✅ از اذان صبح تا اذان مغرب چیزی نخور تا حسابی اشتها پیدا کنی و غذات رو با لذت چند برابر بخوری 😊

ضمن اینکه کل بدنت هم پاکسازی میشه و صدها فایده دیگه برات داره.

همه برنامه های خدا همینطوریه.

تک تک کارایی که شما توی دین میبینید همین مدلیه! آدمی که ظاهر بین باشه میگه چرا من روزه بگیرم و به خودم گرسنگی بدم! 😤

در حالی که آدم عاقل میگه چقدر خوبه که با روزه گرفتن صد تا سود میکنم!!!😊

مثلا نماز خوندن کلی فایده برای همین دنیای ما داره. جدای از ثوابای اخروی که هست.

💥 هم آدم مدیریت زمانش قوی میشه هم مدیریت ذهنش عالی میشه. هم از نظر بدنی کلی براش مفیده و تک تک حرکات نماز برای عضلات و مهره ها و گرم شدن مغز مفیده.

حالا دقت کنید:

🌺 یه دسته از کارای دینی طوریه که آدما خیلی راحت متوجه درست بودنشون میشه. مثلا اسلام میگه مومن باید هر روز مسواک بزنه.

🔸 خب واقعا هیچ آدم عاقلی توی دنیا پیدا نمیشه که با مسواک زدن مخالفت کنه. همه میگن مسواک زدن یه کار عاقلانه و مفید هست و دم اسلام گرم که چنین دستور خوبی داده!👌

🔻 اما یه دسته از کارای خوب دین هست که آدم راحت متوجه خوب بودنشون نمیشه.

مثلا اکثر آدمایی که نماز نمیخونن خیال میکنن که نماز برای دنیامون که ضرورتی نداره! چرا الکی نماز بخونم!🙃

یا داشتن حجاب هم همینطوره. آدمی که سطحی نگاه کنه میگه آخه برای چی خودم رو داخل چادر بپیچونم! اگه چادر نپوشم چه مشکلی پیش میاد؟!

🔸فواید این دسته از اعمال دینی زود به دست نمیاد و نیاز به فکر کردن داره. نیاز به تبیین داره تا مخاطب عمیق تر بشه و حجاب رو انتخاب کنه.

حجاب دقیقا مثل مسواک‌زدن و ورزش کردن برای زندگی آدم مورد نیاز و ضروری هست. ولی اگه تبیین نشه آدم ها دچار سوء تفاهم میشن.

🔸همونطور که نخوردن غذا و روزه گرفتن اتفاقا موجب بیشتر  لذت بردن ما از غذا میشه، وجود حجاب هم موجب سالم سازی اجتماع و لذت بیشتر بردن آدم ها از زندگی میشه.

و نبود حجاب صدمات زیادی رو به فرد و جامعه خواهد زد.

چطور؟!

این موضوع از جهات زیادی قابل بحث هست.

🔴 در جامعه ای که حجاب نباشه، جوان های جامعه به جای اینکه پیگیر کار و شغل و درامد و موفقیت خودشون باشن، پیگیر این هستن که هر روز با کدوم دختر ارتباط بگیرن

و در این مسیر کلی آسیب عاطفی و شکست های عشقی و مشکلات و بیماری های مقاربتی و.... پیش میاد.

یه جامعه فلج میشه سر هیچی!

🔻 حجاب یه امر فردی و خودی نیست که ربطی به روان جامعه نداشته باشه.

توی قرآن زیاد از حجاب صحبت نشده؟ با اینکه حجاب خیلی موضوع مهمی هست.

ببینید در قرآن آیاتی در مورد حجاب وجود داره ولی به طور کلی خیلی از مسائل رو خداوند متعال گذاشته به عهده درک و فهم خود مخاطبین.

🔸 مثلا خدا هیچ وقت در مورد این صحبت نکرده که ای مردم باید نفس بکشید!

خب مردم خودشون میفهمن و خودکار نفس میکشن!

حجاب هم همینه.

✅ حجاب یه کار طبیعی و انسانی هست. یعنی آدمیزاد خودش بشینه یه جایی عمیقا فکر کنه به درست بودن و منطقی بودن حجاب میرسه.

خداوند متعال توی قرآن بیشتر محدوده حجاب رو مشخص کردن.

✅ و واقعا هم حجاب همیشه تاریخ در ملت ها و اقوام مختلف بوده. حتی تا 100 سال پیش در کشور های اروپایی هم حجاب یه امر طبیعی و رایجی بوده و زنانی که حجاب نداشتن هم خیلی کم بودن و هم بیشتر به چشم خانم های مشکل دار بهشون نگاه میشده.

بی حجابی در حقیقت یک خواسته طبیعی زنانه نیست. همه زن ها ذاتا دوست دارن پوشیده باشند.

🔺 این چیزی که به عنوان برهنگی در غرب میبینید محصول خواستن زنان غربی نیست بلکه محصول صد سال کار فرهنگی صهیونیست ها در رسانه ها بوده.

🟧 چطور ما در جامعه خودمون وقتی به 30 سال قبل نگاه میکنیم به هیچ وجه این حجم از بی حجابی وجود نداشت ولی طی 30 سال اخیر این حجم بزرگ از بی حجابی الان وجود داره.

صهیونیست ها همینجوری بوده که کم کم تونستن حجاب رو از سر زن غربی بردارن و تبدیلش کنن به یه موجود بی هویت و برده...

در حقیقت بی حجابی یک پروژه بوده و انسان ها ذاتا حجاب رو دوست دارند.

❌ مثلا 30 سال پیش وقتی به یه خانم میگفتی حاضری روسریت رو از سرت بکشن به شدت ناراحت میشد و برخورد میکرد

ولی الان صهیونیست ها با کار رسانه ای گسترده تونستن کاری کنن که برخی از خانم ها با اختیار خودشون روسری شون رو برمیدارن.

صهیونیست ها که دشمنان بشریت هستن همینجوری یواش یواش ملت ها رو تضعیف میکنند و به بردگی میکشند...

⭕️ بی حجابی چطور موجب برده شدن انسان ها میشه؟

✅ ببینید همونطور که گفتیم مبارزه با نفس موجب قدرتمند شدن انسان میشه.

شما به هر کدوم از قهرمانان فیلم ها که نگاه کنید همشون یک وجه مشترک دارن!

اینکه یه جاهایی مقابل هوای نفسشون می ایستند.

مبارزه با نفس آدم رو قوی میکنه.💪🏼

⭕️ در مقابل، کسی که هرچی هوای نفسش گفت بگه چشم، اون آدم ضعیف میشه.

شما یه مدت هرچی دلت میخواد بخور! هرچی دلت میخواد بخواب! هر آهنگی که خواستی گوش بده!

بعد ببین چقدر بی اراده و ضعیف میشی! به هر موفقیتی که میخوای برسی حالش رو نداری! 🤤

خانمی که حجاب داره در حقیقت با حجابش داره روح خودش رو قوی میکنه. اراده قوی تری پیدا میکنه نسبت به خانمی که بی حجاب هست

حجاب یک مبارزه با نفس بسیار عالی هست. خانمی که حجاب داره در حقیقت یک قهرمان محسوب میشه....

قهرمانی که روح بزرگی داره و این توانایی رو به دست آورده که با هوای نفسش بجنگه و حجاب رو انتخاب کنه.

🏆 مثلا توی فیلم ها اون قهرمان داستان ممکنه نهایتا یک بار مقابل هوای نفسش بایسته و قهرمان بشه

ولی خانمی که حجاب داره هر روز داره مثل یک قهرمان عمل میکنه و هر روز داره روح خودش رو قوی تر میکنه.💪🏼

⭕️ در طرف مقابل خانمی که حجاب نداره مدام داره خودش رو ضعیف تر و بی اراده تر میکنه...

اونوقت آدمی که خیلی ضعیف بشه دوست داره که بردگی کنه... دوست داره یه ستمگری بهش دستور بده و توی سرش بزنه!

و این وضعیت خطرناکی برای آدم هست.

🟧 خداوند خانم ها رو ذاتا قوی و محکم خلق کرده و یک زن باید خیلی خودش رو رها کرده باشه که دست از حجاب برداره. خیلی به خودش آسیب زده با بی حجابی... خیل خودش رو ضعیف کرده....

و خدا دوست نداره آدم ضعیف رو...

🌹 میفرماید عزیز دلم من تورو قوی خلق کردم... ببین داری با خودت چیکار میکنی.... ببین خودت رو ضعیف کردی.... نکن این کار رو با خودت...