2777
2789
عنوان

حجاب مساوی مهربانی

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 33 پست

بی خیال

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

چرا سازمان یه ود انقدر اصرار داره که همه خانم های جهان باید بی حجاب باشن؟

در حالی که در برخی جوامع یه ودی پوشش خانم ها کامل هست؟

⭕️ چون اونا میگن فرزندان ما قراره بر جهان حکومت کنند... برای همین نباید فکرشون مشغول آهنگ و رقص و برهنگی باشه... باید بتونن تمرکزشون رو روی مدیریت جهان بذارن...

🔺 جوانی که فکر و ذکرش پر از فیلم و عکس برهنه زنان و دختران باشه دیگه نمیتونه تمرکزش رو بر روی درس و زندگیش بذاره....

برای همین هست که میبینید سازمان یه ود سعی دارن بچه ها رو از همون سال اول زندگیشون اهل رقص و آواز و آهنگ و مستی بار بیارن...

🔺 برای همینه که ماهواره و تمام رسانه های خارجی رو وقتی باز میکنی پر از رقص و آهنگ هست...

برای همینه که وقتی حتی تلویزیون و شبکه پویا رو روشن کنی از صبح تا شب آهنگ و سر و صدا هست...

برای همینه که حتی توی صف مدرسه هم نظام آموزشی اصرار داره ورزش بچه ها هم با رقص و موسیقی باشه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حاج آقا یعنی شما با شادی بچه ها مخالفید؟! ☹️

- نه عزیز.... 😊 اتفاقا من میخوام همه بچه ها عمیقا شاد باشن... همشون دانشمند بشن و بهترین خونه و ماشین و زندگی رو داشته باشن در آینده.... دوست دارم ذهنشون پر از خلاقیت و نشاط واقعی باشه...

🔺 اما سازمان یه ود برنامش اینه که بچه های ما همش مشغول رقص و آواز و مستی باشن و دیگه نتونن روی موفقیت ها و خلاقیت هاشون تمرکز کنند...

⭕️ همونطور که الان توی غرب، سازمان یه ود تونسته از انسان ها برده هایی درست کنه که صبح تا شب کار کنن و آخر هفته ها برن توی قمارخونه ها و کاباره ها شب تا صبح مشروب بخورن و مستی کنن و تخلیه بشن و برای کار هفته بعد آماده بشن...

⭕️ اساسا کار سازمان یه ود، تخدیر کردن انسان هاست... دوست دارن همه مردم جهان یه مشت آدم معتاد و بی دست و پا و ضعیف و بله قربان گو باشن...

برای همین هم هست که انقدر با حجاب مبارزه میکنند.

خانمی که انقدر اراده و قدرت داشته باشه که حجاب خودش رو حفظ کنه قطعا خیلی سخت میتونن به بردگی بکشنش...

و میبینید که چقدر به هر شکلی که بتونن حجاب و خصوصا چادر رو مسخره میکنند...

سلام وقتتون بخیر

خدا قوت به استاد عزیز آقای حسینی

درمورد بحث حجاب واقعا به طور ملموس دارم میبینم از وقتی استاد در مورد بحث گرمی وسردی تغذیه وارتباط اون با رعایت حجاب وبی حجابی  بحث میکنن به یه حقیقتی از حرفهای استاد رسیدم

جالب اینجاست من توی کتابخونه عمومی برای آزمونهای حقوقی آماده میشم

خوب که دقت کردم میبینم اکثر خانمهایی که میان برای آمادگی آزمون بی حجابن ولی یه مدت که میگذره از بس گرمیجات مثل ارده شیره و خرما و شیره انگور و...مصرف میکنن به تبعش داره حجابشونم خوب میشه 😁

اول توجه نمیکردم اما الان صد درصد به یقین رسیدم

دست مریزاد استاد عزیز