2777
2789

سلام دوستان شرایطمو داخل امضام گفتم.من شنبه انومالی دارم خیلی مترسم بخاطر شرایط دخت  اولم😔

🍀🍀🍀🍀 میشه به نیت اینکه شنبه همه چی به خیر و خوشی برام بگذره و دلم شاد بشه هر دعایی که به دلتون میفته و خودتون حاجت میگیرید به نیت من که اسمم سعیده اس بخونید🍀🍀🍀

فکر کنین برای خواهر خودتون میخونید چون من واقعا کسی رو ندارم😔

الهی خدا خودش عوضش رو بهتون بده دلتون زو شاد کنه مشکلاتتون رو حل کنه👈👈👈خداوند به موسی فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود.! موسی عرض کرد چگونه؟ خداوند فرمود: به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای.. .

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

الهی به حق فاطمه زهرا که هیچ مشکلی نباشه❤️برات سوره کوثر خوندم

نگران نباش خواهر من هم گفتن بچه ات سندرومیه مشکل داره باید بری از اون ازمایشی که میگن با سوزن از دور کیسه اب بردارن از اون انجام بدی هزینش بالا در عوض رضایت نامه میگرفتن اتفاقی ام افتاد پا خوذتون ما دیوونه شدیم هر دفعه میرفت سونو میگفتن بچه ات سندرمی بچه ات کلیه اش مشکل داره اما مادرم نذاشت بره گفت بزار بیاد سندرمی باشه من بزرگش میکنم الان که دنیا اومده یه بچه سالم فوق العاده تیز هوش و زیبا💕انشاالله همه چیز رو از خدا بخواه به ائمه متوسل شو قران نذر چله ختم اصلا بی تاثیر نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شا ءالله همونی که دلت میخواد بشه عزیزم برات آیه الکرسی میخونم ♥️

ممنونم عزیزم خدا خیرت بده الهی حاجت روا بشی دعات میکنم التماس دعا دارم بین دعاهات منم جا بده 

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

الهی به حق فاطمه زهرا که هیچ مشکلی نباشه❤️برات سوره کوثر خوندمنگران نباش خواهر من هم گفتن بچه ات سند ...

ممنونم عزیزم خدا خیرت بده الهی حاجت روا بشی دعات میکنم التماس دعا دارم بین دعاهات منم جا بده 

الهی به حق فاطمه زهرا که هیچ مشکلی نباشه❤️برات سوره کوثر خوندمنگران نباش خواهر من هم گفتن بچه ات سند ...

الهی مادرتون همیشه سلامت باشه

ولی من کسی رو ندارم بچه اولممم.....😭

الهی مادرتون همیشه سلامت باشهولی من کسی رو ندارم بچه اولممم.....😭

عزیز دلم من امضات رو خوندم حقیقتا سر صبح به هم ریختم اما میگم عزیزم ببین همه چیز رو از خدا بخواه.نمیخواستم این حرف رو بگم اما همین خواهرم که بچه اش گفتن مشکل داره پدرش مادر زادی هم بینیش مشکل داره و هم لب شکری هست،این چیزیه که حتما فرزندان میتونن داشته باشن بالاخره ژنتیکیه و از طرفی برادرشون کر و لال اند،ببین مگه خواهر من باید از تو بدتر استرس میکشید،ولی کار خدا و از خدا خواستن غیر ممکن نیست

برات سوره کوثر خوندم

مطمئن باش خدا به قلب شکستت نگاه میکنه💗💕

خدا کمکت کنه عزیزم بچت. سالم بغل کنی

الهی ب مراد دلت برسی ب خیر و خوشی 🤲🌸برا ازدواجم دعام کن اسمم فائزه