2777
2789

منکه دختر ندارم ولی در کل به جثه بچه ها ربط داره خواهر زاده من دختره ۱۰سالشه ولی خیلی لاغر و ریزه برای همین غیر از حجاب سر و گردن خواهرم زیاد سخت نمیگیره مثلا هنوز بلوز شلوار یا آستین کوتاه میپوشه 

ولی خب من خودم درشت بودم از ۱۰سالگی سینه هام برجسته شد قدم بلند مامانم سعی می‌کرد بلوز آستین دار یا سارافون بلند تنم کنه یا مثلا تونیک بالای زانو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما نماط میخونیم معتقد به اخلاقیات هستیم از بی بند و باری بدمون میاد ولی ببینیمون مثلا چادری نیستیم آرایش داریم ولی خب بدنمون مشخص نیس .یعنی منظورم اینه خیلییییی از نظر ظاهری مذهبی نیستیم ولی خیلی برام مهمه دخترم الان کلاس سومه دینو بشناسه اخلاقیات حجاب در حد عرف .دیدم بعضی خانم ها میگن جشن تکلیف برا چی چرا قرآن درس میدن تو مدرسه چرا داستان دینی میگن.بخدا کاری اصلا که اسلام ندارم ولی خیلبی خوبه بچه به یه چیری معتقد باشه وگرنه بعد ها به مشکل میخوره .کلا انسان وقتی با خدا باشه آرامش خواهد داشت.من از ۶ سالگی پیرهن بدون ساپورت تنش نکردم