2777
2789
پسرمن ۴ساله نشده بود کامل لکنت گرفتباهم تو‌پارکینگ‌بودیم تابستون بود و پر سوسکاز سوسک ترسید و لکنت گ ...

ممنونم عزیزم وخدارو شکر که خوب شده 

مگه چند سال درگیرش بود؟

اره پسر منم با هیچان و خوشی ودلتگی و چه میدونم هر چیزی به هیچانشو زیاد و کم کنه کم و زیاد میششه گاهیم نوسان داره پسر منم ترسید  اینجور شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم لکنت داره گفتار میبرم ،روند درمانش خیلی طولانیه و اینکه یه مدت خوبه دوباره برمیگرده،نوسان د ...

منم زیاد بردم دیگه کلا از تمرین و بازیاس خستع شده دیگه نمیبرم،دخترت چند سالشه و چقدره که درگیرشه

ممنونم عزیزم وخدارو شکر که خوب شده مگه چند سال درگیرش بود؟اره پسر منم با هیچان و خوشی ودلتگی و چه می ...

۲سالو۲ماه درگیر لکنت بود

تو  همانی که دلم لک زده لبخندش را (پدرم)
منم زیاد بردم دیگه کلا از تمرین و بازیاس خستع شده دیگه نمیبرم،دخترت چند سالشه و چقدره که درگیرشه

دختر من ۵ سالشه ،الان ۹ ماهه که درگیره ،البته بگم تو خانواده پدریش ارث دارن ،حق داری از یه زمانی به بعد ادم دیگه حوصله نداره ،من با خانه لکنت اشنا شدم میگن بیا انلاین کلاس واسه دخترت

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                                         

نمرشو نمیدونم ولی میدونم اگه کسی غریبه ببینه میفهمه گیر میکنه میکشه تو جمله هاش دو سه کلمه رو

دختر منم  تکرار داره ،

بچه من پسره 

انشالله که همینطور باشه

کلا بچه ایه که تند‌تند حرف میزنه همینم بنظرم‌نمیذاشت خوب بشه یکی از اشناهامون گفت ازیه دکتری پرسیدم‌تو طب سنتی گفت شبا روی بالش ۲قطره گلاب بریزی

یکی از اشناها گفت اب انارشیرین هم خیلی خوبه ما یمدت دادیم ولی تاثیری نداشت

تو  همانی که دلم لک زده لبخندش را (پدرم)

تخم مرغ فقط زیاد بده اونم چون زرده اش واسه مغز خوبه ،دختر من دوست نداره ،وگرنه من اصلا به هیچ چیزی در مورد هیپنوتیزم و این چیزا اعتقاد ندارم

این کارا فایده نداره فقط باید ببری گفتاردرمانگر و مشاور اگر میبینی حداقل ده جلسه بچه روگفتار درمانی بردی و بیست درصدهم  تغییر نکرده یعنی ادم واردی نیستباید ی جای خوب پیدا کنی و ببری

همتا اسم خـودمه♥

بچه من روزایی هست بدون لکنت ولی یه دفعه دوباره با شدت برمیگرده ،درمان لکنت خیلیپیچیده و سخت و زمانبره

ولی منم خسته با یه بچه شش ماهه میبرمش کلاس گفتار

بخدا چند ماهه هفته چهار بار میبرم دیگه بریدم البته از سر برج نبرم رفته پیش دبستانی دیگه خودشم هلاک شده،ماهی ده میلیون خرجش میکردم ولی همش بی فایده

بچه من پسره انشالله که همینطور باشهکلا بچه ایه که تند‌تند حرف میزنه همینم بنظرم‌نمیذاشت خوب بشه یکی ...

عزیزم اگه به انار شیرین بود پسرم الان باید دکترای روان صحبت کردنو میگرفت انقدر براش خریدیم انار و انقدرم براش فریز کردیم تا یع ماه پیش انار فریز داشتیم از پارسال