2777
2789
عنوان

عکسم گذاشتم بیاید زووود

267 بازدید | 17 پست

سلام عزیزانم تحت درمانم یعنی روتین دارم

اما خدایی بدون مراعات و خیلی راست و حسینی جواب بدید که زیاده ؟ خیلی بده؟ و کلا نظرتون راجبش بگید خواهش میکنم حقیقت بگید مرسی🙏❤💕

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میخوای پوستت مثل آینه بشه کل جوش هات و جای جوش هات بره 

دوماه هر شب سیب رنده کن بمال صورتت صبح بلند شدنی بشور 

ولی قول بده صورتت صاف شد حتما برای امضام دعا کنی

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

وا🙂 همینطوری تا صبح بمونه چروک نمیندازه؟ آبش منظورته یا کلا؟

نه عزیزم صورت لیفت میکنه چروک باز میکنه🫤💔

هم آب هم خودش

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

چجوری وقتی سیب رو صورتمونه بخوابیم؟

۵ دقیقه صبر کنی کاملا خشک میشه بعدش بخواب

تا۲۴ سالگی تموم میشه

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام 

اگه میخوای پوستت مثل آینه بشه کل جوش هات و جای جوش هات بره دوماه هر شب سیب رنده کن بمال صورتت صبح بل ...

تازه برات دعا هم کردم 

من البته تا صبح نزاشتم ربع ساعت گذاشتم صورتم نرم شد و لپام سرخ تر شدن