2777
2789
عنوان

اونایی ک نوزاد داشتن بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه من نارس نبود

بله میدونم.

از این جهت میگم که مادر و پدر باید سلامتی بچه براشون مهم باشه و پیگیری کنن. استرس هم نداشته باشن. یه کار روتین برای اینکه بعدها کسی نگه چرا همون ماه اول پیگیری نکردید.

البته بازم قید میکنم اگر مشکل خاصی بود، اطفال میگفت بهتون

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
به چه چیزایی توجه میکنی اره طبیعیه همه بچه ها اینطورن لبا غنچه سرواخای دماغ گشاد چشما تا اخرین درجه ...

تازه بعد غنچه کردن لبا،ی خمیازه هم میکشن😍منم الان یک نوزاد سه ماه و نیمه دارم،از هرروزش لذت میبرم😁چون پسرم که نوزاد بود همش منتظر بودم روزا بگذره زودتر بزرگ شه،بعدش پشیمون شدم

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
دختر من روز اول کلا چشاش باز بود😁😍

مال من اصلا بیدار نمیشد بهش شیر بدیم همش خواب بود به زور بیدارش میکردیم 😂😂 بعد که گفتن کرونا اومده این بچه بیست روزش بود انگار فهمیده بود یه چی شده سه شب تا صبح مثل جغد بیدار موند منو نگاه میکرد من اونو نگاه میکردم 😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

مال من اصلا بیدار نمیشد بهش شیر بدیم همش خواب بود به زور بیدارش میکردیم 😂😂 بعد که گفتن کرونا اومده ...

عزیزم😂😍

خداحفظش کنه 

پسر منم نود و هشتیه تایم کرونا😵‍💫

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁