2777
2789
عنوان

اونایی ک نوزاد داشتن بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این کارو کردمپزشک اطفال گفت یکماهش ک شد ببرم چشم پزشکی

خب پس حله

از نظر پزشک اطفال مورد خاصی نداشته، اما شما به عنوان نادر بلید به موقع پیگیری کنید.

فراموش نکن حتما ببری چکاپ

اگر تهرانی، فارابی، شهرای دیگه باید بپرسی کدوم بیمارستان، پزشک مخصوص اینکارو میاره.

خیلی مهمه که چشم پزشک، کارش بررسی چشم نوزاد باشه. هر مطبی نمیشه.

نوزادان نارس ارجاع داده میشن به متخصص چشم. از ان آی سی یو بیمارستانی که زایمان کردی، بپرس کجا باید ببری.

من تجربه دارم. بچه ام نارس بود.دو سه بار بردم بررسی!

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
بچه دنیا میاد اینا همه که گفتی بررسی میکنن

پزشک با پزشک فرق داره.

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
خب پس حلهاز نظر پزشک اطفال مورد خاصی نداشته، اما شما به عنوان نادر بلید به موقع پیگیری کنید.فراموش ن ...

بچه من نارس نبود

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

بچه منم چشماش یاز بوذظاهرا متوجه منظورم نشدی

منظورم تا آخرین حد ممکن بود 😁

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
اینا رو همه روز تولد چک میکنن توی بیمارستان

قطعا مجدد باید برد برای چکاپ.

اصلا همون ابتدا باید پزشک مخصوص اطفال برای بچه انتخاب کرد.

من بعد از ۱۰روزگی هر چهارتا بچم رو بردم. مثلا پسرم یه مشکل کوچولو داشت، اینو اطفال بیمارستان یا نفهمید یا نگفت. اطفالی که برای چکاپ بردم، گفت هرچه سریعتر باید ببرید فلان جا و ختنه سنتی بشه حتما...اون فرد مشکل رو رفع کرد.

برای اطمینان، بچه رو اورولوژی هم بردم حتی