2777
2789
چرا نباید بره یا یکی که به سنش نزدیک باشه همین که میره دنیال یکی بالا ۱۰ سال کوچیکتر میگرده معلومه م ...

نه عزیزم واقعا اینطوری نیست

ادم باید با کسی ازدواج کنه هم فکر و درکش باشه

اگر فقط سن ملاک باشه که نمیشه

من خودم اصلا با خواستگارایی که همسن و سال من بودن حتی نمیتونستم حرف بزنم 

مشاور ازدواج بهم گفت سن عقلی شما زیاده با زیر ده سال اختلاف سنی ازدواج کنی به مشکل میخوری چون حس میکنی از شما کمتر میفهمن

عزیزم کسی که در کل با یکی با اختلاف سنی زیاد میره تو رابطه ازش معلومه مشکل داره حالا شما اسمشو نذار ...

همین الان برگشتی گفتی کسی که با ده سال از خودش کوچیک تر میره تو رابطه پدوفیله یعنی چی این حرفت ؟ حرفات باهم همخونی ندارن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم واقعا اینطوری نیستادم باید با کسی ازدواج کنه هم فکر و درکش باشهاگر فقط سن ملاک باشه که نمیش ...

تو اروپا بعد ۱۳ سال مطالعات روی هزاران زوج به این نتیجه رسیدن اختلاف سنی زیاد خوب نیست حالا شما هرجور دوس داری فکر کن 

مردا دیر بالغ میشن خانوما زودتر به بلوغ روحی و روانی. عقلی و ... میرسنواسه همین اتفاق ااز به روانشنا ...

تو اروپا بعد ۱۳ سال مطالعات روی هزاران زوج به این نتیجه رسیدن اختلاف سنی زیاد خوب نیست حالا شما هرجور دوس داری فکر کن اگه هم خوشبختی خب زندگیتو کن چرا چونه میزنی

تو اروپا بعد ۱۳ سال مطالعات روی هزاران زوج به این نتیجه رسیدن اختلاف سنی زیاد خوب نیست حالا شما هرجو ...

من چونه نمیزنم

خوشبختم

فقط خواستم اگاهت کنم

حالا دوسداری تو جهل بمون

ولی پدوفیل اونی نیست که شما فکر میکنی

من چونه نمیزنمخوشبختمفقط خواستم اگاهت کنمحالا دوسداری تو جهل بمونولی پدوفیل اونی نیست که شما فکر میک ...

از نظر شما مرد بالای ۳۰ بخواد بره با دختر زیر ۱۸ موردی نداره؟

من چونه نمیزنمخوشبختمفقط خواستم اگاهت کنمحالا دوسداری تو جهل بمونولی پدوفیل اونی نیست که شما فکر میک ...

بعدشم من به شما نگفتم چونه میزنی هر کی خوشبخته خیلی هم خوب شخصیت ها متفاوته من خودم به شخصه حس خوبی نمیگیرم