2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب همینکه مرد بالای ۳۰ سال میره با زیر ۱۸ سال پدوفیل نیست؟

ببین اطلاعاتی راجب پدوفیل ندارم ولی شنیدم میگن میل جنسی به به هفت هشت ساله اینا میشه پدوفیل 

حالا من خودم 20سالمه طرف 33سالشه 

خیلی بهم میخوریم خیلی هم میفهمیم با هم خوشحالم 

هدف از رابطه غیر ازاینه

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

من 13سال اختلاف سنی دارم خیلی هم از هم راضی هستیم خیلی مرد خوبیه بعدا پدوفیل یعنی میل جنسی به بچه نه ...

عزیزم مردا خوش اشتها هستن شما ساده این حالیتون نیست در کل من خودمم نمیتونم با کسی که خیلی ازم بزرگتره ارتباط بگیرم

عزیزم مردا خوش اشتها هستن شما ساده این حالیتون نیست در کل من خودمم نمیتونم با کسی که خیلی ازم بزرگتر ...

منم خوش اشتها هستم 

با به کم سن و کم عقل بی درد نخور تو رابطه نمی‌رم 

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

خب همینکه مرد بالای ۳۰ سال میره با زیر ۱۸ سال پدوفیل نیست؟

نه 

پدوفیل یعنی طرف به بچه ها علاقمند شه

ولی اونی که میره ازدواج میکنه برا یه عمر زندگی حالا با اختلاف سنی زیادپدوفیل نیست

تو ازدواج سن عقلی مهم تر از سن شناسنامست

عزیزم مردا خوش اشتها هستن شما ساده این حالیتون نیست در کل من خودمم نمیتونم با کسی که خیلی ازم بزرگتر ...

شما فکر میکنی اختلاف سنی ما خیلی زیادن ؟

میدونی بیشتر از. همه چیزی که برام جذابیت داره سالم بودن و با حیا  هست 

می‌دونم تصورت نسبت به مردان چیه 

منم تصورم همین بود 

و این آدم اینطوری نیست 

نمی‌فهمن درمورد هر چیزی چرت میگن

بله متاسفانه سطح اطلاعات پایینه این طفلیا هم نمیدونن خب

هیشکی هم نیست اینارو یاد بده

اکثرا تو پستای اینستا این چرندیات رو رواج میدن

من نگفتم کم سن در کل سن ملاک عاقل بودن نیست بیشتر به شخصیته ادمه که مربوطه

منم گاهی نسبت اختلاف سیمون حس بدی پیدا می کنم 

ولی وقتی خوبی هاست رو می بینم نمیتونم ازش بگذرم اصلا نمیتونم 

خیلی با درکه خیلی باشعور خیلی با شخصینه 

اصلا نمیشه حتی باهاش قهر بود 

نه پدوفیل یعنی طرف به بچه ها علاقمند شهولی اونی که میره ازدواج میکنه برا یه عمر زندگی حالا با اختلاف ...

چرا نباید بره یا یکی که به سنش نزدیک باشه همین که میره دنیال یکی بالا ۱۰ سال کوچیکتر میگرده معلومه مشکل داره 

اصلا معنی پدوفیل رو میدونی؟🤣

ما ده سال اختلاف داریم کاملا راضیم

پسرای هم سن خودم لوسن هیچی هم ندارن

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

نمی‌فهمن درمورد هر چیزی چرت میگن

عزیزم کسی که در کل با یکی با اختلاف سنی زیاد میره تو رابطه ازش معلومه مشکل داره حالا شما اسمشو نذار پدوفیل اکثرا اینطوره نگفتم همه 

چرا نباید بره یا یکی که به سنش نزدیک باشه همین که میره دنیال یکی بالا ۱۰ سال کوچیکتر میگرده معلومه م ...

مردا دیر بالغ میشن 

خانوما زودتر به بلوغ روحی و روانی. عقلی و ... میرسن

واسه همین اتفاق ااز به روانشناس شنیدم بهترین اختلاف سنی ،اختلاف سنی ده سال هست