2777
2789
عنوان

چشم کودک 5ماهه

141 بازدید | 20 پست

خانوما بچم وقتی دراز کشیدس چشاش نرماله

ولی وقتی بغل میگیریم صداش که میکنیم مستقیم انگار نگا نمیکنه انگار مثلا بغل دستیه منو نگاه میکنه نمیدونم منظورمو متوجه شدین یانه

کسی بوده بچش اینطوری باشه خوب شده باشه نگرانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بچه منم بود یعنی تو همه عکساش چشماش چپه از ۶ ماه که رد شد کم کم بهتر شد و تا یکسالگی خوب شد الان ۲۱ ماهشه گاهی خیلی کم میشه و باز درست میشه بچه اولم داشت که خوب شد الان ۱۱ سالشه 

یعنی انحراف داره؟؟من دیدم انحراف کم داشتن خوب شدن

نمیدونم که دراز خیلی نرماله ولی ایستاده انگار سیاهیه یکیش به طرف بیرونه یکم یجوری نگاه میکنه انگار به ادم مستقیم نگا نمیکنه

یعنی انحراف داره یا ضعیفه؟

نمیدونم ضعیف که نیست انحرافم مگه نباید دراز کش هم انخرافش معلوم بشه اخه نرماله دراز کشیدنی ایستلده که نگه میداریم صداش میکنم انگار مستقیم به من نگا نمیکنه یکی دو سانت اونورو نگا میکنه

ببر دکتر نشون بده ولی هرچند که هنوز تغییرات زیاده

دکتر اطفالش بردم گفت تا ۸جاهگی اکثرا خوب میشن نشه میفرستم چشم پزشک

ولی من میترسم از مغزش باشه یا خوب نشه

اره بچه منم بود یعنی تو همه عکساش چشماش چپه از ۶ ماه که رد شد کم کم بهتر شد و تا یکسالگی خوب شد الان ...

واقعا راست میگی عزیزم خدا کنه مال اینم خوب شع

میشه قشنگ توضیح بدی چطوری بود

این مثلا ایستاده بغل میگیریم صداش که میکنم از روبرو به من مستقیم نگا نمیکنه انگار یکی دو سانت بغل منو نگا میکنه ولی میخنده به اداهام 

ولی دراز کشیدنی نرماله اصلا چیزی نیست

واقعا راست میگی عزیزم خدا کنه مال اینم خوب شعمیشه قشنگ توضیح بدی چطوری بوداین مثلا ایستاده بغل میگیر ...

اره چرا باید دروغ بگم چشماش چپ بود مردمکش میچرخید سمت بینیش مخصوصا وقتی ایستاده میگرفتیم یا میخواست روبرو نگاه کنه درازکش خوب بودالان کامل خوب شده  ولی من دکتر نبردم چون بچه اولمم اینو داشت و خوب شد 

دکتر گفت تا ۸ماهگی درست میشه اکثرا اگه نشه میفرستم چشم پزشک

۸ ماه زوده برا بعضیا بعد از یکسالگی خوب میشه مثل پسر من ولی شما کاری که ارومت میکنه انجام بده میخوای ببری دکتر ببر 

۸ ماه زوده برا بعضیا بعد از یکسالگی خوب میشه مثل پسر من ولی شما کاری که ارومت میکنه انجام بده میخوای ...

نه از من باشه فردا میبرم چون دکتر گفته ۸ماه همسرم میگه از الان نبر خیلی کوچیکه واسه دستگاه اینا میگه همون ۸ماه ببریم اگه درست نشه

ولی من خیلی نگرانم میگم نکنه مغز چیزی بشه از اون باشه