2777
2789
عنوان

من همونی هستن که الان یک ساعتو نیمه دارم گریه میکنم چون

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیذارم اصلا متوجه قضیه بشه فقط یک بار براش گفتم چند روز پیش،پشیمون شدم از گفتنش،خیلی عاقله حاصل ترب ...

دقیقا

ببین من فکر میکردم از دخترم دور بشم میمیرم و اینا

اولین باری که شب جایی موند دیدم عه

چه خوبه!😂😂😂

شوهرم میگفت منو باش که فکر میکردم تا صبح قراره بری عروسکاشو بغل کنی گریه کنی😂😂😂😂

منم به دخترم خیلی وابستموقتی از شیر گرفتمش و این رابطه فیزیکی عاطفی تموم شد، اونقدری که من ناراحت بو ...

اره همینه که تعریف کردی 

من چون نمیتونم با کسی حرف بزنم و بروز بدم 

حس میکنم خیلی عجیبه کارم و این باعث میشه دارم خود خوری میکنم و اذیت میشم،

چه خوب که تجربه مشترک داشتیم

دقیقاببین من فکر میکردم از دخترم دور بشم میمیرم و اینااولین باری که شب جایی موند دیدم عهچه خوبه!😂😂 ...

من خیلی تنهاش گذاشتم ،مثلا تو دوران کرونا کلاس اولش با شروع کرونا بود من میرفتم مدرسه اون تو خونه میموند 

ولی شبا که میخوابه من دلم میسوزه براش 

حس میکنم چقدر بده که اینقدر زود بچه از مادرش داره جدا میشه 

کاش بخورمش دوباره بره تو شکمم😅😅❤️❤️

عادت میکنیبرات سخته ولی درست میشه

اره حتما عادت میکنم الان باهاتون حرف زدم آروم شدم

فقط خواستم با شما حس همین لحظه ام رو به اشتراک بذارم 

چون نمیشناسین منو و قضاوت واقعی در کار نیست🤗❤️

اره همینه که تعریف کردی من چون نمیتونم با کسی حرف بزنم و بروز بدم حس میکنم خیلی عجیبه کارم و این باع ...

من یه عشق عجیبی به دخترم دارم، یه طور خاصی که به نظرم اصلا ربطی به حس مادری نداره، هنوزم بعد از ۱۱ سال گاهی از دیدنش تعجب میکنم که چقدر عجیبه این موجود! و چقدر عجیب تر که من ساختمش! یه انسان رو! 

اما هر روز که مستقل تر میشه هم برام زیباست و هم گاهی دردناک

ولی بعد میبینم انگار ما ننه باباها هم لازم داریم بچه مستقل شه و اینطوری برای خودمون وقت پیدا میکنیم و کمی از نقش ننه بابا بودن در میاییم و میشیم یه آدم عادی که واقعا حس خوبیه و نباید بابتش عذاب وجدان داشت

من یه عشق عجیبی به دخترم دارم، یه طور خاصی که به نظرم اصلا ربطی به حس مادری نداره، هنوزم بعد از ۱۱ س ...

اره درست میگی ،

بنظرم فقط اولش سخته،

بعد عادی میشه،

اتفاقا ماهم همینطور ،یادمه همیشه منو شوهرم یک ساعت می‌نشستیم بالا سر دخترم میگفتیم چقدر کوچولوعه گناه داره دستاش چقدر کوچولوعه چرا اینقدر سرش کوچیکه 

نکنه مشکلی داشته باشه نتونه به ما بگه زبون بسته،😅❤️

اینقدر بچه خوبی بود از روز اول بدنیا اومدنش منو اسیر خودش کرد من هیچ وقت نمیدونم بی خوابی شبانه مادر یعنی چی ،

فداش بشم الهی امیدوارم همه بچه ها خوشبخت باشن تو زندگیشون بچه منم همینطور 😍🥰